Ismét „lefejezett” egy kamiont a felüljáró a Hungária körúton

2020. július 03. 09:45

Nagy ára lett a figyelmetlenségnek.

2020. július 03. 09:45
null

Nem csekély mennyiségű rakomány borult le arról a kamionról, amit csütörtök este borotvált le a Hungária körúti felüljáró – írja a bpiautosok.hu. A videót elnézve nem kis sebességgel kellett behajtani ahhoz, hogy a látott eredmény megszülessen. 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2020. július 03. 17:56
Kari Geri megtudja, rögtön épít egy felüljárót, persze előbb fizetést emel.
Dominium Magna Hungaria
2020. július 03. 15:55
Lepakoltam az árut, főnök
nempolitizálok
2020. július 03. 15:18
Én innen nem messze jó pár éve a Mázsa téren láttam egy hasonlót, merőleges irányban álltam, vártam a zöldet. Jött a hűtőkamion, repesztett rendesen, hogy beférjen a zöldbe, már láttam, hogy itt probléma lesz. Majdnem a doboz feléig ledarálta a híd a tetejét, kb. olyan látvány volt, mint amikor kinyitsz egy halkonzervet, persze itt a héj nem kunkorodott, simán látszott, hogy milyen rétegekből épül fel egy hütőkocsi. A kár itt nem kicsi lehetett, a dobozt szerintem ki lehetett dobni. Jó szívós lehetett a szigetelés és szerintem ez mentette meg a sofőrt, szinte azonnal megállította a kamiont.
alter_ego
2020. július 03. 14:53
Be sem volna szabad engedni a városokba ekkora teherkocsikat! Kint rakodjanak át.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!