Érkeznek az új Leopard harckocsik

2020. július 20. 15:35

A konvoj több forgalmas útszakaszon át fog haladni.

2020. július 20. 15:35
null

A honvédség új harckocsijainak szállítása miatt kedd estétől katonai konvoj halad át több forgalmas útszakaszon – közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) hétfőn az MTI-vel.

Közleményük szerint tervezetten kedd este 10 óra és szerda reggel 6 óra között szállítják a Magyar Honvédség új Leopard 2A4 harckocsijait Hegyeshalom határátkelőhelytől az M1-es autópályán a 67-es számú kihajtó felé, az 1-es számú főúton a tatai laktanyába. A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy az említett útvonalon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai szállítmányokat, mivel méretük és sebességük, valamint a konvoj hossza és haladásának módja eltér a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól. „Mivel a zárt menetoszlop járművei közé nem hajthat be civil gépjármű, a járművek haladását az konvoj elején és végén kísérőjárművek biztosítják” – írta a HM.

(MTI)

Nyitóképünk forrása: MTI/Koszticsák Szilárd.

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2020. július 20. 20:51
Amúgy nagyon szépek. És ami szép, az bizony jó is. Akár a szovjet/orosz vadászgépek, tankok. Azok a legszebbek, mesterművek, elsöprőek, megállíthatatlanok. Csak a Nemzet! Szebb Jövőt!
packó_
2020. július 20. 19:35
Na jó, feladtam, a cikk után rögtön beírtam a hsz, aztán végig olvasva a többi hsz-t, mindenki ugyanarra gondolt....
BőröndÖdön
2020. július 20. 19:10
Értelme....semmi...
salátás
2020. július 20. 16:58
Remélem hamar az erdélyi állomáshelyükre érkeznek :) :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!