Az MCC-ben folytatja az ITM helyettes államtitkára

2020. július 14. 16:38

Szepesi Balázs a gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkári pozíciót látta el a minisztériumnál.

2020. július 14. 16:38

A friss Magyar Közlöny szerint kirúgták Szepesi Balázst, a gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkárt – írja kedd reggel az Index. „Pontosabban ma már fel is mentették Palkovics miniszter javaslatára” – pontosít a lap, amely néhány szóban mutatja be a volt államtitkárt: „Szepesi Balázs némileg más jellegű felkészültséggel rendelkezett, mint a felettesei, 1999-ben diplomázott a CEU-n, 2007-ben ugyanott PhD-t szerzett. Már korábban is dolgozott a mostani vezetésnek, 2010 és 2012 között a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkári titkárságvezetője volt, feladata a parlamenti és gazdaságstratégiai államtitkárság stratégiaalkotási, elemzési tevékenységének irányítása volt” – írják.

Közben a Mathias Corvinus Collegium honlapján jelentette be, hogy a távozó államtitkár mostantól a tehetséggondozó intézmény sorait erősíti. „A Mathias Corvinus Collegium Kárpát-medencében folytatott tevékenységének kiterjesztése céljából folyamatosan bővíti a szakmai munkában közreműködők körét. Nagy örömünkre szolgál, hogy Szepesi Balázs, az ITM volt helyettes államtitkára, az MCC korábbi oktatója elfogadta a vezetőség felkérését, és a 2020/2021-es tanévtől oktatói és kutatói feladatokat lát el a Collegiumban” – olvasható az mcc.hu-n.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valadon
2020. július 14. 20:25
"feladata a parlamenti és gazdaságstratégiai államtitkárság stratégiaalkotási, elemzési tevékenységének irányítása volt" - Cséfalvay mellett ilyet soha nem kellett csinálnia- már, ha tényszerűek vagyunk. Érdekes módon 2012-ben is hirtelen kellett távoznia.
Szuverén maffiaállam
2020. július 14. 19:13
"1999-ben diplomázott a CEU-n" Az MCC-be jó lesz.
T. Péter
2020. július 14. 18:05
Nem hagyjuk az út szélén az elvtársainkat. Ha az egyik poszton bebizonyította, hogy alkalmatlan, lehetővé tesszük, hogy egy másikon is bebizonyítsa ugyanezt. :-))
Emmanuel Goldstein
2020. július 14. 16:47
Magáért beszél, hogy a kormány győzelmi jelentései közben eltávolítják a gazdaságért felelős szakembert...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!