Visszaél a jogkörével Vác ellenzéki polgármestere

2020. május 06. 13:03

Matkovich Ilona nem kötötte a váciak orrára az általa módosított költségvetés számait, pedig ez kötelező lenne.

2020. május 06. 13:03

A Dunakanyar központjaként is ismert település első embere a veszélyhelyzet alatt átlépett a törvényeken – írja a vaconline.hu. A portál kifejti, hogy az ellenzéki pártok által közösen támogatott Matkovich Ilona azon túl, hogy a koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzetben magához ragadta a döntés jogát és a képviselőtestület megkérdezése és beleszólása nélkül módosította a város költségvetését, még arra sem vette a fáradtságot, hogy a módosított büdzsét kitegyék a város honlapjára. A vaconline hangsúlyozza, hogy az önkormányzati törvény szerint kötelező a költségvetés-módosítást kitenni a település honlapjára, emiatt pedig már a kormányhivatal is elmarasztalta a polgármestert.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gombóc XVI. Artúr
2020. május 06. 21:56
De te bent maradtál...
toef36
2020. május 06. 20:25
Elhatározta szegény: tönkre teszi a kereszténység ősi városát...püspöki székhelyét...
kisgul
2020. május 06. 14:37
Csőzik alig fél év alatt kinyírta az Érdi kézilabdát! Azt ígérte, hogy a pénzből majd leaszfaltozza az utakat, mára az aszfaltozásból csak mart aszfalt lett beígérve.
nyugalom
2020. május 06. 13:16
Ha a vaciak hagyjak ezt az ocska voros libat diktalni?....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!