Jobbik-alelnök: A vidékiek jobban félnek a pestiektől, mint a migránsoktól

2020. május 04. 16:21

„Tartanak attól a vidéken élő emberek, hogy na most aztán jönnek a budapestiek, és tényleg, már jobban félnek tőlük, mint a migránsoktól” – fogalmazott Nunkovics Tibor.

2020. május 04. 16:21

Az ATV „A nap híre” című műsorának vendége volt május elsején többek között Nunkovics Tibor, a Jobbik alelnöke is. Az adás során a műsorvezető felvetette, a fővárosban „ha a lakosok arányát nézzük, akkor tulajdonképpen a vírus vagy a fertőzöttek száma nem sokban különbözik a vidéki adatoktól” (a valóság ezzel szemben az, hogy Budapest súlyához mérten közel háromszor annyi beteget produkál, a vidékhez képest pedig több, mint négy és félszeres a fertőzöttek száma – a szerk.).

A Jobbik politikusa a műsorvezető felvetésére úgy reagált: „én egyébként azt gondolom, hogy nem jó itt a kettős mércét alkalmazni. De nyilván ez egy privát véleményem. Nagyon sokan rettegnek attól egyébként vidéken, tehát, hihetetlen, hogy én is olvasom különböző közösségi oldalak csoportjaiban, hogy mennyire tartanak attól a vidéken élő emberek, hogy na most aztán jönnek a budapestiek, és tényleg, már jobban félnek tőlük, mint a migránsoktól. (Kunhalmi: „Úristen”) Akikről most nem tudom, hogy mi a helyzet velük, tehát, hogy még ott vannak-e a határon, vagy most akkor nincsenek ott. (...) Én azt gondolom, hogy nem jó dolog összeugrasztani a – újra, egyébként mert a történelmünkben erre már volt példa – budapestieket és a vidékieket, tehát én egy kicsit elhamarkodottnak tartom ezt a fajta lazítást.”

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
khomeini
2020. május 05. 14:14
Elképesztő, hogy a jobbikban mára ilyen súlytalan-névtelen politikai nímandok lehetnek alelnökök. Ez már tényleg a vég.
daermon
2020. május 05. 11:38
Én meg most hallottam a fodrásznál, hogy a budaiak rettegnek a jobbikosoktól. Ja, nem a pestiektől. Vagyis a proliktól. De leginkább a cigányoktól. Ekkora hülyeséget már!!! A diákok 62%-a meg nem akart érettségizni. Komolyan mondom kár még egy teret adni az ekkora hülyeségeknek. Itt is ez a 135. hsz. :( Vajon tényleg megéri ilyen híreket kitenni?
30 éve lopnak
2020. május 05. 09:06
:-)
balbako_
2020. május 05. 01:46
Április vége felé leköltöztem fatornyos falumba. Üdítő normális emberek közt élni. Itt nincsenek Momentumosok, DK-sok, MSZP-sek. Itt emberek vannak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!