Toroczkai: Nem olyan egyszerű Magyarországon egy ilyen tesztet elvégeztetni

2020. április 13. 13:49

2020. április 13. 13:49

„Még mindig arra keressük a választ, hogy mi is egészen pontosan ez a koronavírus, amely itt van már közöttünk. Ez a láthatatlan ellenség körülvesz minket” – fogalmazott Youtube csatornáján Toroczkai László.

A politikus a videó végén úgy összegzett: „azt tehát láthattuk Peti beszámolójából, hogy nem olyan egyszerű Magyarországon egy ilyen tesztet elvégeztetni, így aztán tényleg nagyon sokan áteshettünk már akár a koronavíruson úgy, hogy nem tudunk róla. Azt hittük, hogy náthásak vagy éppen influenzásak voltunk.”

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2020. április 13. 15:09
Mivel nincs, mert nem költenek rá, így gyakorlatilag valóban nehéz, mondhatnánk hogy lehetetlen. Mintha a Fidesz azt akarná, hogy egy orvoshoz ellátogató betegnél nem kellene elvégezni semmiféle vizsgálatot. Így legalább nem kaphat tiszta képet az aktuális állapotról. Szebb Jövőt!
zakar zoltán béla
2020. április 13. 15:07
is 25 %
nyugalom
2020. április 13. 14:48
A teszt nem gyógyít és sajnos gyakran nem is bizonyít! Persze, most 10 millió szakértő van!
matykox
2020. április 13. 14:10
A helyzet az, hogy aki átesett, azt nem a vírus-teszteknek kell alávetni. Hanem egy vérvétellel járó, az antitestek kimutatására alkalmas reakciót használónak. Az előbbi hosszadalmas, több órát vagy napot is igénylő eljárás. Utóbbi gyorsabb, 5-10 perc alatt lemeHET. De értelme nem sok - a laboroknak van most úgyis elég dolguk. Másrészt NINCS egységes vélemény, hogy a fertőzésen átesettek antitest mennyisége milyen. Ellentmondó állítások szerint a semmitől a sokig mindenféle észlelések vannak. NINCS egységes titer - nincs sok értelme sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!