Orbán Viktor vasárnap is folytatta kórházlátogató körútját

2020. április 12. 12:06

A miniszterelnök vasárnap is útra kelt, ezúttal a szekszárdi Balassa János Kórházban tett látogatást.

2020. április 12. 12:06

Orbán Viktor vasárnap is folytatta kórházlátogató körútját, ma a Tolna Megyei Balassa János Kórházban tett váratlan látogatást; az ellenőrzés keretében végigjárta – majd a közösségi oldalán bemutatta – a Covid-gyanús vagy igazolt fertőzöttek szakmai eljárásrendnek megfelelő ellátási helyszíneit – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A szekszárdi egy pavilonkórház, ahol külön épületekben helyezhetik el a különböző betegségekben szenvedőket. A miniszterelnök megtekintett két kórtermet, ahol a későbbiekben nagyobb számban tudnak lélegeztetni intenzív ellátásra szoruló betegeket. A főorvosi jelentésből kiderült, hogy az intézményben most egy, bizonyítottan koronavírusos személyt kezelnek, de a kapacitások maximális igénybevételével egyidőben közel 180 ágyon folyhat a fertőzöttek ellátása. Látogatása végén a miniszterelnök gratulált a kórház felkészültségéhez.

(MTI)

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balsors
2020. április 13. 07:21
Karigerinek nem az lenne a dolga, hogy a saját intézményeit látogassa? Látható ki az aki cselekszik és ki az aki pofázik.
koronaszepe
2020. április 12. 23:31
Vasárnap is? Elképesztő munkabírás! Orbán a legmenőbb villalakó, az én hősöm!
szajnyalogatoviktor
2020. április 12. 18:15
-mennyi? -34.5! -mi 34.5? -hat mi mennyi?
még fokozza
2020. április 12. 16:58
Superman, akcióhős mindenért felelős teljhatalmú.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!