Orbán Viktor: Tisztelet az időseknek, köszönet az ápolóknak

2020. április 23. 15:57

A miniszterelnököt tájékoztatták a koronavírus-tesztelési folyamatról, a különböző tesztek minőségéről, megbízhatóságáról is.

2020. április 23. 15:57

Felkereste a budapesti Időskorúak Árpád-házi Szent Erzsébet Szociális Otthonát Orbán Viktor csütörtökön – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A miniszterelnököt Nagy Viktor, az intézmény vezetője fogadta. Orbán Viktor tájékozódott az otthonban folyó orvosi munkáról, ottjártakor éppen a koronavírus-teszteket végezték a gondozottakon. Eddig egyetlen fertőzöttet sem találtak az otthonban, melynek fenntartója a Magyarok Nagyasszonya női apostoli élet Társasága. Jelenleg 100, 80 évesnél idősebb ember lakik az intézményben, az átlagéletkor megközelíti a 90 évet – ismertette Havasi Bertalan. A miniszterelnököt tájékoztatták a koronavírus-tesztelési folyamatról, a különböző tesztek minőségéről, megbízhatóságáról is.
 

(MTI)

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pierre
2020. április 24. 10:12
egyre dagadtabb a kisgomboc.
kerekperec
2020. április 24. 07:19
Ma már sokan nem látják a fasizmus jelentőségét. Számukra a fasizmus egy poros, múzeumi relikvia, egy fekete-fehér film, hol férfiak katonai egyenruhákban masíroznak és karlengésekkel üdvözlik egymást. Egy érthetetlen ötlet, ahol ezek az emberek megtámadták a zsidókat, gázkamrákba gyílkolták meg őket és háborút indítottak. Egy csúnya dolog volt, ami már nem releváns. Ez a fajta dolog nem történhet meg hazánkban. Nekik Hitler a történelem furcsa balesete volt, amely valószínűleg nem fordul elő többé, úgymint a Fekete Halál.
kerekperec
2020. április 24. 07:18
Mindenki figyelmébe ajánlom, hogy a fasizmus nem indul el egyik napról a másikra egy háború kitörésével és a zsidók rögtöni üldözésével. A fasizmus a mézes-mázos nemzeti színű demagógiájaival elkezdi ígérgetni, hogy erősíti az országot, hogy helyreállítsa a büszkeségét. Szeretne segíteni mindenkin, spontán meglátogat dugott falukat, jobb országot akar teremteni, munkát, kenyeret és jobb életet igér; sunyi módon, éjt nappallá téve dolgozik egy új típusú, erőszakkal szabályozott, nacionalista tekintélyuralmi állam megteremtésében. Hírdeti, hogy meg kell támadni korrupt intézményeket, hírdeti, hogy állítsuk meg Brüsszelt. Ez az új puha fajta fasizmus egy kissé különbözik a régi fasizmustól, de az alapelvek ugyanazok !
flesh ripper
2020. április 24. 07:10
Orbán megköszöni az orvosok, ápolók, gondozók szolgálatát. Az idősek imádkoznak Magyarországért, a magyarokért. Mi, magyar fiatalok, megköszönjük a miniszterelnöknek is a szolgálatát. Megköszönjük a veszélyben, krízishelyzetben áldozatot vállaló, hivatásukat, küldetésüket becsülettel, kitartással és bátorsággal ellátó magyaroknak munkáját, hazafiasságát, emberségét és hivatástudatát. Mi magyar fiatalok is tesszük a dolgunkat: dolgozunk, tanulunk, kutatunk, gyógyítunk, ápolunk, alkotunk, gyermekeket nevelünk... és fohászkodunk. Minden magyarért. Fiatalokért és idősekért, egészségesekért és betegekért. Magyarországért. Az európai civilizációért, az európaiakért, az emberiségért és az emberségért. No, persze. Nem mindenki ezt teszi! No, persze. vannak a kútmérgezők. vannak a paraziták...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!