Orbán Viktor: Hétfőtől ingyenes a közterületi parkolás

2020. április 05. 14:25

A koronavírus-járvány elleni védekezés egyik legfontosabb eszköze az emberek közötti biztonságos távolság fenntartása. Ezért fontos, hogy aki tudja, használhassa a saját autóját – fogalmazott a kormányfő.

2020. április 05. 14:25

Hétfőtől díjmentes lesz a közterületi parkolás Magyarországon – közölte az MTI-vel Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap.

„A koronavírus-járvány elleni védekezés egyik legfontosabb eszköze az emberek közötti biztonságos távolság fenntartása. Mivel zsúfolt tömegközlekedési járatokon ez nem vagy csak korlátozottan lehetséges, fontos, hogy aki tudja, használhassa a saját autóját” – fogalmazott a kormányfő. Emiatt indokolt a közterületi parkolási díjak megszüntetése – tette hozzá.

Orbán Viktor tájékoztatása szerint a kormány vasárnap a helyzet megoldása érdekében rendeletet alkotott, amely a Magyar Közlönyben még a nap folyamán megjelenik. Ennek értelmében hétfőtől díjmentes lesz a közterületi parkolás Magyarországon – közölte a kormányfő.

(MTI)

Összesen 478 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2020. április 07. 12:15
Annak több értelme lett volna ha a tömegközlekedést teszi Orbán ingyenessé, és kiegészitik támogatással. Talán az autósok letennék a járgányukat. Budapest kritikus helyzetbe kerül, nem csak anyagilag, hanem levegőszennyezés terén is. Orbán mindenben az ellenkezőjét teszi mint más normális országok vezetői. Ha a kormány úgy használta volna fel az EU-s pénzeket amire kitalálták és nem "nemességet" építene ki belőle. Itt rablóbanda kormányoz.
rajgy
2020. április 06. 09:41
Orbán V újabb világmegváltó ötlete! Ingyenes, de hol találnak parkoló helyet? pl a belvárosban?
antioxi
2020. április 05. 21:19
Moslékosok, szopás!
Tatulus
2020. április 05. 21:17
Kamugeri 41 tanácsadója, meg egyéb szolgálati sleppje a havi 30-40 milliós kiadást súrolja - most a járvány idejére 0 FT. és mennyi dohány jut másra! Még esetleg a képviselők pénzét is nullázhatná és egész jól állna anyagilag! Támogatom ezen lépéseidet Kamugeri! Hajrá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!