Krediteket ad az önkénteseknek a Pannon Egyetem – Jó Hírek

2020. április 02. 18:54

Az önkéntes munkát végző hallgatóknak 3 kreditpont erejéig szabadon választható kredit írható jóvá.

2020. április 02. 18:54

A koronavírus terjedéséből adódó veszélyhelyzet egyetemünk valamennyi polgárát egy váratlan és ismeretlen élethelyzettel szembesítette. A jelen körülmények ugyanakkor lehetőséget adnak arra is, hogy felelősen átgondoljuk, a biztonsági intézkedések betartása mellett mit tehetünk a közösségért, a rászoruló emberekért – olvasható az egyetem honlapján.

Azon hallgatóknak, akik 2020 tavaszi szemeszterében segítik a védekezésben résztvevők, vagy a környezetükben élő rászorulók (kiemelten az idősek, kisgyermekes családok, illetve a személyes jelenlétet igénylő munkahelyre bejárók) mindennapi életét, továbbá a köznevelésben a „tantermen kívüli, digitális munkarend” lebonyolítását, 3 kreditpont erejéig szabadon választható kredit írható jóvá.

Önkéntes tevékenységnek minősül az önálló kezdeményezés, amellyel a környezetükben élőket segítik, továbbá a helyi önkormányzatok és civil szervezetek koordinációjával végzett szervezett munka is – részletezte közleményében a Pannon Egyetem.

***

Ön is kezd telítődni a vírus-, járvány- és karanténügyi rossz hírekkel, nyomasztással, horrorsztorikkal? A Mandiner új hírsorozatba kezd, melyben – többek között – hazai és nemzetközi pozitív fejleményeket, sztorikat, a szolidaritás és együttműködés példáit fogjuk hangsúlyosan bemutatni. Indul tehát Jó Hírek rovatunk!

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
még fokozza
2020. április 02. 19:32
A foci akadémiák meg nem nagyon tolonganak önkéntesnek.
Mich
2020. április 02. 19:04
Szeretném látni, mindezt hogyan ítélik majd meg... "Én segítettem egyszer Julcsi néninek hazavinni egy nylonszatyrot"... ér ez egy fél kisdoktorit, vagy csak negyedet...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!