Kovács Zoltán: Mérnöki bravúr a kiskunhalasi mobil kórház felépítése

2020. április 21. 18:13

Az államtitkár kedden meglátogatta a kiskunhalasi járványkórházat.

2020. április 21. 18:13

A három hét alatt felépült kiskunhalasi kórház jó demonstrációja a magyar államigazgatás képességeinek  Kovács Zoltán szerint. Az államtitkár a kormány Facebook-oldalán közzétett videóban beszélt a várható lehetőségekről is.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2020. április 30. 16:23
Na. A baloldali kommenthad bemutatkozott. Ezektől nem is várhatunk többet, ennyi telik.
Csernobil - Kurszk - Lada Granta
2020. április 21. 22:13
Vannak ismert panelek diktiéknél: a kínai komcsi párt adhatta a receptet a felgyorsított tempóban felépült, timelapse módban videózott kórházról, ami demonstrálja a szocialista munka nagyságát. Kell fizetni elvtársak közt az ilyen műfaji licenszekért, vagy szocik vagyunk mi is, szabadon jár-kel az ötletfelhasználás?
BőröndÖdön
2020. április 21. 20:06
Ez a gazdád prop.showja Zoli,te csak a vírus arca vagy!:)
bsm99
2020. április 21. 19:33
Tetszik, hogy a sok agyhalott balliberrált barom hogy visít, ha valami jót tesz a kormány! :D Márpedig mostanában rengeteg ilyen volt! Úgy sajnálom ezt a sok beteglelkűt, aki csak károgni, meg ótvarkodni tud! :D Persze, mi ennek örülünk, mert ahol/amikor ezek a fekete lelkű, nyomoronc szellemi toprongyok visítanak, az azt jelzi, jó útin járunk! :D :D :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!