Dömötör: Hogyan is állunk a járvány elleni küzdelemben?

2020. április 21. 19:54

„Nemzetközi összehasonlítás, és egy leleplezett ellenzéki hazugság” – fogalmaz az államtitkár.

2020. április 21. 19:54

„Hogyan is állunk a járvány elleni küzdelemben? Nemzetközi összehasonlítás, és egy leleplezett ellenzéki hazugság” – írja közösségi oldalán a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsoltkom2
2020. április 22. 12:12
A százalékos adat is számít, nyilvánvalóan. De a gondolkozás is vezet hasznos-igaz következtetéshez. Például, ha a magyar mezőgazdaság most bajban van, mert az idénymunkákhoz a dolgozók a hazájukban éppen otthon maradnak, akkor végül is hogyan kell számolni az Orbán-foglalkoztatási adatokat? Mennyire röhejes az 1 millió munkahely káprázat? Bajban a termelők: indul a spárgaszezon, de nem jöhetnek a román vendégmunkások https://bit.ly/2zoR9DD Komolyan gondolod, hogy a külföldi százalékok hasonlítása magyarázat a most jelzett 320 ezer munkanélkülire?
istvanpeter
2020. április 22. 10:47
Hát bizony, az ellenzéki köröket már elérte a vörhenyes hatalmi viszketegséggel történő tömeges fertőzés és egyesek már is a téboly jeleit mutatják. De még így is nagyon furcsa és visszatetsző, hogy az ellenzéki képviselők oly annyira epedve várják a honfitársaik halálát, hogy legyen nekik mit kivinni a politikai piacra. Súlyos, nagyon súlyos helyzet, ami bizonyos esetekben már az ember minősítést és megnevezést is kétségessé teszi.
zsoltkom2
2020. április 22. 07:16
"Hogyan is állunk a járvány elleni küzdelemben?" "Tápiógyörgyén csak a Fidesznek jutott kiosztható maszk Két fideszes képviselő maszkosztást szervezett Tápiógyörgyén, ami dicséretes is lenne, ha hajlandóak lettek volna elárulni beszerzési forrásaikat a polgármesternek. Varró István ugyanis saját pénzéből vásárolt volna ezer darab maszkot a rászorulók részére, de az egyik fideszes képviselőtől ezt a választ kapta: "utána kell járni"." https://bit.ly/2VsCDmI "Eltűnt 400 milliárd a védekezés pénzéből - Számoljon el tételesen a kormány!" https://bit.ly/3awTlp7 "Akár 80-szor több lehet a valós fertőzött, mint a hivatalos adatok mutatják" https://bit.ly/2KkTFwG "Annyian hívják a lelkisegély-szolgálatot, hogy új vonalat kellett nyitniuk" https://bit.ly/2xO5E3f
states
2020. április 22. 06:58
Már Sztálin elvtárs is megmondta, hogy csak annak statisztikának hiszek, amit én hamisítok, köztudott, hogy a mi kis komcsi-náci úgynevezett ellenzékünk Sztálin elvtárs legjobb tanítványai.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!