Brüsszelhez fordult a DK a gödi önkormányzat ügyében

2020. április 22. 19:49

A párt szerint már két hete látszott, hogy Orbán vissza fog élni a „felhatalmazási törvénnyel”.

2020. április 22. 19:49

Újra az Európai Bizottsághoz fordul a Demokratikus Koalíció Göd, és a többi önkormányzat védelmében – írja közleményében Gyurcsány Ferenc pártja.

„Éppen két hete, hogy a Demokratikus Koalíció az Európai Bizottsághoz fordult. Már akkor látszott, hogy Orbán Viktor vissza fog élni a saját maguknak megszavazott felhatalmazási törvénnyel. Azóta bebizonyosodott, hogy nem tévedtünk. Orbán Viktor csak az alkalmat várta, hogy a tavaly őszi választások után leszámolhasson az önkormányzatokkal. Ez az alkalom most jött el számára, Göd az első áldozat.

Csakhogy ezzel a lépéssel a kormány nemcsak Göd Város Önkormányzatát, hanem Göd lakosait és a környező településen élőket is megkárosítja.

És ne legyen kétségünk, Orbán addig folytatja ámokfutását, míg valaki meg nem állítja. Éppen ezért a Demokratikus Koalíció újra az Európai Bizottsághoz fordul, mert tisztán látszik, hogy milyen aljas, a demokráciát lábbal tipró intézkedésekre használja a kormány a rendkívüli jogrendet. A Demokratikus Koalíció nem fogja hagyni, hogy Orbán Viktor elvegye az önkormányzatok és az emberek pénzét. Minden eszközünkkel harcolni fogunk Orbán ámokfutása ellen.”

(MTI-OS)

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tolan
2020. április 23. 10:10
DK! Ti fordulhattok a Bizottsághoz, csak az elfordul tőletek! A hülyéket sehol sem szeretik különösképpen!
pumuklik
2020. április 23. 09:57
Gödön nem a degenerált dk-sok akarták nyomi polgit elásni?
nyugalom
2020. április 23. 09:12
dobrev iránygtja a meled lányokat! dk?nem momentum???? Csak feljelenteni tudnak!
Bástyaelvtárs
2020. április 23. 08:58
Mikor a fidesz szavazok 40%-a is azt mondja h a felhatalmazási tv ilyen bevezetése helytelen akkor tényleg lábbal tiporják már a demokrácia maradékát is. Teljesen igsza van fletoeknak. Ilyenkor már csak az eu marad ahová fordulhatunk...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!