A holokauszt áldozataira emlékezik Orbán Viktor

2020. április 16. 09:01

A holokauszt magyarországi emléknapja alakalmából posztolt a miniszterelnök.

2020. április 16. 09:01

A kormányfő közösségi oldalán osztott meg egy képet a holokauszt magyarországi emléknapja alkalmából.

Rejtő Jenő botlatóköve. P. Howard és a százezrek emlékére, akik soha nem tértek vissza” – írja a miniszterelnök.

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2020. április 17. 17:13
Brüsszelnek már rég nem az a baja az Orbán kabinettel,hogy nem engedi be a migránsokat. Brüsszel azért szekíroz bennünket mert Orbán Viktor a gazdasági hatalom zsidóságnál lévő túlsúlyát igyekszik megszüntetni,nem is sikertelenül. A keresztények is ugyanúgy jogosultak a hatalom őket megillető részére. Brüsszel egyszerűen képtelen elfogadni,hogy Magyarország egyre erősebb,szabadabb keresztény nemzetállam. Több mint ötven évig Európa bábfigurái voltunk. Elég volt.
Jack Reynor
2020. április 16. 22:17
Emlékezzenek a zsidók, de ne árasszák el egyfolytában az év minden napján a közmédiát meg minden médiát az emlékezésükkel! Ezután egyszer sem akarok több ilyen hírt hallani, olvasni, látni a következő 365 napban!!
annamanna
2020. április 16. 16:38
Rejtő Jenő NEM A HOLOKAUSZT ÁLDOZATA VOLT, ha a Don-kanyarban megfagyott, mint még százezer másik magyar! VAGY ŐK MIND A HOLOKAUSZT ÁLDOZATAI? KI AZ, AKI EKKORA ISTENVERTE BAROM? Mi a fasz az a holokauszt? Mit jelent maga a szó???????????????
MayorAnna
2020. április 16. 16:18
"A holokauszt áldozataira emlékezik Orbán Viktor" Csak ő?! Hiába!-az emberi kapzsiság...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!