Hír Tv: Burány Sándort is át akarta csábítani Gyurcsány a DK–hoz

2020. március 14. 17:40

2020. március 14. 17:40

Burány Sándort is át akarta csábítania Gyurcsány Ferenc a DK-ba. Erről az MSZP-s politikus beszélt  Hír tv Informátor című műsorában. A szocialista képviselő elmondta telefonon kereste meg a DK első embere azzal hogy lépjen át hozzájuk. Gyurcsány Ferencnek nem ez volt az első ilyen akciója. Korábban Szaniszló Sándor és Kiss László polgármesterek távozásában is nagy szerepet játszott. Sőt Trippon Norbert újpesti alpolgármester, és Farkas István, valamit Szabó Gábor önkormányzati képviselők is pártot váltottak és a DK-ban kötöttek ki. 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. március 16. 05:41
burányi meg gyurcsányi egyként szaremberek. burányi valamivel kisebb szarkupac, akit lehet hogy bemos az anyaföld, de gyurcsányi mint szarhalmaz egyre nyől-nyől-nyől, és....bűzlik, mintegy füstölgő ganyéédomb.
zolizolizoltan
2020. március 15. 10:27
Gyurcsány azzal sem törődik, hogy híre megy a csábitgatásainak.
tailor
2020. március 15. 09:47
a burány. aki már nem kér. sec. kispesti stricik.
pemete jakab
2020. március 14. 23:05
Hír Tv: Burány Sándort is át akarta csábítani Gyurcsány a DK-hoz Orbán Viktort kellene átcsábítani, mert ha akkora politikus Viktorka, akkor a DK-ból is kormánypártot tudna csinálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!