Gyurcsány: Hiába mondja azt a kormány, hogy elengedi a járulékok fizetését

2020. március 18. 19:08

A bérek kifizetését egy bérgarancia alapból vállalja át a kormány – kérte Gyurcsány Ferenc.

2020. március 18. 19:08

„Van egy végtelenül egyszerű összefüggés. Ha nincsen bevétele egy cégnek, mert egész egyszerűen nem tud eladni semmit, akkor hiába mondja azt a kormány, hogy elengedi a járulékok fizetését, hát a bért sem tudja kifizetni” – fogalmazott a DK képviselője.

Összesen 265 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karácsony Szilvi
2020. április 03. 07:01
Ez nem RÉMHÍRTERJESZTÉS??????
confitür
2020. március 20. 06:14
Gyurcsány Ferencet kizárólag azért nem képes az igazságszolgáltatás az őt megillető büntetés végrehajtási intézetbe helyezni,mert a Globális Pénzügyi Háttérhatalom első számú magyarországi helytartója, vagyis a közvetlen főnöke Soros GY. Fletó minden megnyilvánulásával igyekszik megzavarni a törvényes rendet és a társadalmi nyugalmat mivel ezért fizetik. Az ő feladata Magyarország kiszervezése Sorosék tulajdonába. A Jobbik és a többi ganédomb kizárólag azért áll be a dk mögé,hogy ők is kapjanak Soroséktól némi alamizsnát.Nyilván amíg a Jobbik jobboldali radikális pártként működött nem volt szalonképes Soroséknak.Egyszerűen a pénzért megtagadták a valódi identitásukat. Magyarország szempontjából az alapprobléma az,hogy még a mai napig is vannak szavazópolgárok akik a dk-ra és a jobbikra adják a voksukat. Nem biztos,hogy meggyőződésből,lehet tévedésből,de lehet van az a pénz...Bízzunk benne,eljön az idő amikor az igazságszolgáltatás igazságot fog szolgáltatni. Addig azonban amíg fiatalkorú sérelmére elkövetett brutális gyilkosságért négy és fél év szabadságvesztésre ítél a bíróság egy elkövetőt,nem jelenthetjük ki,hogy Magyarországon jogállami dominancia működik. Ez a szégyenteljes ítélet inkább azt bizonyítja,hogy hazánk még az ősközösség állapotában van.
hátakkor
2020. március 19. 15:48
Ilyen vészterhes időkben jó érzés, hogy olyan világhíres válságspecialistáink is vannak, mint Feri, Baynau, Jákob, Szél, meg Szabó Timi.
patópál
2020. március 19. 12:02
Feri bazmeg, legalább ilyenkor bírnád ki, hogy nem köpködsz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!