Fekete-Győr: El kell kerülni az ellenzéki testvérháborút

2020. március 02. 11:13

Az emberek és az ország jövőjéről kéne nekünk vitázni, nem arról, hogy hány listán szeretnénk indulni – jelentette ki a Momentum elnöke.

2020. március 02. 11:13

Az elmúlt időszakba semmi mást nem láttunk és hallottunk az ellenzéki politikából, mint csörtét, politikusok átigazolását, zsarolást és erőfitogtatást” – jelentette ki Fekete-Győr András az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Arra a műsorvezetői kérdésre, miszerint Kispesten pont a Momentum volt az, aki videósorozatot indított, hogy a helyi botrányokat bemutassa, a Momentum elnöke azt mondta: „az a helyi kormányzás része és az az átláthatóságról szól”. Fekete-Győr hozzátette, hogy ő a Demokratikus Koalíció és az MSZP között dúló „testvérháború” ellen emel szót. 

Fekete-Győr azt javasolta, hogy egy „korszakváltó kerekasztalhoz” üljenek le az ellenzéki pártok. Szerinte három kérdésen kell végig menni az ellenzéki politikának. Egyrészt, hogy miért csinálják azt, amit csinálnak, – másrészt – hogy hol szeretnék látni a magyar közösséget 2030-ban, '40-ben és mit fognak tenni azért, hogy ez a Magyarország megvalósuljon. A Momentum-elnök szerint a harmadik kérdés az, hogy hogyan szeretnék az Orbán-rendszert leváltani, hozzátéve, hogy szerinte az ellenzék rossz irányból, a harmadik kérdéssel kezdte.

A Momentum elnök elmondta, hogy a kerekasztal célja az lenne, hogy egy közös, 21. századi minimumot, víziót alkosson meg az ellenzék. Úgy fogalmazott: „ez az év szóljon a programalkotásról, a jövő év pedig szóljon arról, hogy ki hol indul, ki hol szerepel a listán és ki lesz a miniszterelnök-jelölt”. Összegezve gondolatait Fekete-Győr András azt mondta: „az emberek és az ország jövőjéről kéne nekünk vitázni, nem arról, hogy hány listán szeretnénk indulni. Arról is kell, de nem kulcskérdés, nem most”. 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karácsony Szilvi
2020. március 03. 17:40
No, arra leszek kiváncsi, amikor te fegyőr harcolsz a fletoval!!!
redhaven
2020. március 03. 09:06
Testvérek...nehogy olyan legyen majd az összebútor,mint a macskabagzás, mert olyan éjszakákon,hallva a műsort, még Hamupipő is hajlamos kihajítani bármit az ablakon, ami a kezébe kerül. Lettlégyen az maradék ambíció, palahintasütő, vagy a nyoszolyójányi ruhája.
kitiltott
2020. március 02. 22:18
Pedig lesz. Ti kis buzik naivan azt hiszitem Fletó pont titeket fog majd kímélni. Mondjuk lehet hogy te forrónadrágba bejössz majd neki.. Lehecc a köcsöge re haza és nemzet aruló gerinctelen puhapöcsü takonypóc
cutcopy
2020. március 02. 21:50
Ez nem testvérháború balfék, hanem nyilvános kivégzés..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!