Ezek a kormány eddigi munkahelyvédő lépései

2020. március 27. 13:12

Az, hogy vigyázunk egymásra, nemcsak az emberéletek, hanem a munkahelyek védelmére is vonatkozik – fogalmazott Dömötör Csaba. 

2020. március 27. 13:12

A vírussal együtt a káros gazdasági következmények is megérkeztek, ezért a kormány számos döntést hozott” – mutatott rá Dömötör Csaba. A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára részletezve ezeket kifejtette: felfüggesztették a március 18. előtt kötött hitelek törlesztését, meghosszabbították a lejáró Gyes- és Gyed-jogosultságokat, felfüggesztették a kilakoltatásokat, a leginkább érintett ágazatokban pedig a munkáltatóknak nem kell járulékot fizetniük, illetve több tízezer KATÁ-s kisvállalkozásnak nem kell általányadót fizetnie. „Az, hogy vigyázunk egymásra, nemcsak az emberéletek, hanem a munkahelyek védelmére is vonatkozik” – fogalmazott az államtitkár. 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
még fokozza
2020. március 27. 14:06
Sok nyugdíjas vissza jár dolgozni. Elég idősek a járkáláshoz. Pihenhetnének néhány napot.
Coccothraustes
2020. március 27. 13:42
A Fidesz kitünőre vizsgázott felkészültségből, emberségből és hozzáértésből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!