Dömötör: A kormánynak az ország védelme a fontos

2020. március 16. 15:37

Az ellenzékben vannak olyanok, akik a hisztériakeltésben érdekeltek – jelentette ki az államtitkár.

2020. március 16. 15:37

Az ellenzék hirtelen azokat az intézkedseket kezdte el követleni, amiket évek óta támadnak – jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Hír TV-ben. Dömötör Csaba példaként a határvédelem és a tájékoztatás fontosságát említette. Elmondta azt is, hogy az ellenzék számos javaslatával egyetértenek, de a baloldali pártok között még mindig sokan vannak, akik ebben az időszakban is csak a kormányt támadják. „Sokminden elválik egy ilyen időszakban. Látjuk, hogy kinek mi a fontos. A kormánynak most az ország védelme” – mondta el az államtitkár.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barnabibambi
2020. március 17. 07:02
Szóval összefogásnak nyoma sincs,a kormányhibát hibára halmoz,még mindig nyitva vannak a határok és semmi kontroll nincs.Orbán szerint nem kell gyorstesztet csinálni,így nem is állnak rendelkezésre.Az utcákat nem takarítják fertőtlenítik,a hajléktalanok ott végzik a szükségleteiket ahol vannak.Az illetékesek meg minket biztatnak hogy vigyázzunk.Nos így úgy fogunk járni mint az olaszok.Ébresztő Magyarország itt a katasztrófa ha mi nem lépünk!
Tatulus
2020. március 16. 23:37
A moslékkoalíció minden tagja, vagy közvetlenül és ocsmányan, mint a tapló Jakab, vagy aljas kis álságossággal, mint Böszme, vagy a kettő között, de folyamatosan ekézik a kormány minden lépését, nem beszélve arról, hogy a szokásos panelek (Mészáros, eü-helyzet) is alkalmazásra kerülnek. Ebben a ballibes lakájmédia is buzgó mócsing módjára igyekszik a seggüket nyalni, a kormányt fikázni! Időnként visszafognak, de a tendencia marad! Egy szavuk sem hiteles, aljasság és álságosság van mögötte! Már a kérdéseik is elárulják mire törekszenek, a kormány lejáratására, anarchia létrehozására pánikkeltésre! Az álhírgyártás, a gátlástalan rágalmazás, az intézkedések kétségbe vonása nekik semmiség! Ezek rohadékok voltak, azok is maradnak!
Pierre
2020. március 16. 18:07
"Rendkívül gyors változások közepén vagyunk, és ugyanilyen gyorsan kell alkalmazkodni. Az egyik életbevágó mozdulat lejönni arról a tripről, hogy aki nincs velünk, az ellenünk van. Tudósok, orvosok, tanárok, vállalkozók, polgárok kooperációja szükséges ahhoz, hogy valahogy megússzuk. Kelleni fog a szoci orvos, a liberális sztártanár, kell a primitív hülyék által kiszorított, digitális tananyagokat fejlesztő stúdió. Kellenek az oktatáskutatók, akik eddig hiába mondták, merre van a valóság. Kellenek a tudósok, akikkel eddig felmosta a padlót a hatalom. Oda kell figyelni az ellenzékre, amely napok óta a kormány előtt jár - mert esetleg nekik van igazuk. Kell az ellenzéki önkormányzat erőfeszítése is. Ideje visszavenni az arcból, és amikor este bevezetnek egy intézkedést, amit reggel még nemzetrontásnak bélyegeztek, akkor bocsánatot kérni. És érdemes alázattal megválaszolni az újságírók kérdéseit, mert tőlük fog informálódni az ország. Az újságíróknak pedig feltenni sorra ugyanazt a kérdést ilyen esetben, és nem futni hagyni a bohócot (kovács zoltán). A bizalom nem üres szlogen. Azon múlik, hogy feltételezem-e a kormányról, hogy meg akarja oldani a vészt, vagy bármilyen hazugság árán, nyakig húgyfoltban is tagad, és hajtogatja, hogy 3,6 röntgen. Hogy fontosabb-e neki néhány ilyen selejtes janicsár karrierje, mint az ország. Azon múlik, hogy az orvos vállalja-e a munkát a karanténban. Hogy az ápoló bemegy-e dolgozni. Azon múlik, hogy egyéni túlélésre rendezkedünk-e be. Itt a gyermekkor vége. Már most késő kirúgni a hülyegyerekeket, akik még mindig csak odáig látnak, hogy a gombfocimeccset megnyerjék. Aztán majd beszélgethetünk összefogásról, szemmagasságban. Koalíciókényszer van - és vannak feltételek. Személyiek is. Kevesek vagytok ahhoz, hogy ezt erőből oldjátok meg. Lesztek szívesek viselkedni. És olyanokat küldeni, akik tudnak." https://hvg.hu/itthon/20200316_Zolika_ha_kerdeznek_valaszolsz
Emmanuel Goldstein
2020. március 16. 17:39
Ennyire veszi komolyan a kormány a magyar emberek érdekeit: A vészhelyzet közepén is jutott 2,77 milliárd a rendkívüli alapból az egyházi épületekre - https://nepszava.hu/3070744_a-veszhelyzet-kozepen-is-jutott-2-77-milliard-a-rendkivuli-alapbol-az-egyhazi-epuletekre
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!