Budai: Ezzel jár, ha civilszervezetek érzékenyítik a bírókat

2020. március 06. 08:29

A kormánypárti képviselő a borsodnádasdi gyilkosság ügyében osztotta meg a véleményét.

2020. március 06. 08:29

A napokban újabb a közvéleményt felháborító bírósági ítélet született. Ahogy korábban mi is megírtuk, a Miskolci Törvényszék a borsodnádasdi gyilkosság vádlottját csupán gondatlanságból elkövetett emberölés miatt mondta ki bűnösnek, és négy év börtönbüntetéssel sújtotta, amit előzetesben már kitöltött, így szabadon távozhatott. 

A március közepén induló nemzeti konzultáció során erről is elmondhatjuk véleményünket. Magyarországon a bűnözőknek büntetés jár!” – jelentette ki Budai Gyula.

(Képünkön: A borsodnádasdi gyilkossággal gyanúsított B. Richárdot vezetik elő az előzetes letartóztatásáról döntő tárgyalásra a Miskolci Törvényszéken 2017. szeptember 7-én.) 

 

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brabant89
2020. március 10. 10:43
Már megint hogy veri a nyálát a sok ostoba fideszes fasz, akik természetesen nem ismerik az ügy részleteit.
BőröndÖdön
2020. március 08. 08:46
Annyira okos ez az ex-kommunista ügyész...:(
forsteandretredjemann
2020. március 07. 11:19
A demokráciákban a jog egyre inkább a törvényeket védi az igazság ellen. Hiába vannak a törvények ha a jog alkalmazásával egyéni ízlés szerint lehet zsonglőrkörni. A gyilkosság ténye bizonyított, csak a minősítésével tudott a bíró a gyilkosnak kedvező ítéletet kiszabni. Ez így hosszú távon egyértelműen az önbíráskodást ösztönzi.
Pelso j.
2020. március 07. 05:56
Mit erőlködik ez? Tíz éve az ő bagázsa a jogalkotók. Egyre jobban felszínre bukkan, milyen trehány, mihaszna munkát végeznek, hisz csak a harácsolásra jut energia és idő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!