A budapesti brit nagykövet-helyettes a koronavírus egyik magyarországi áldozata

2020. március 25. 19:08

Steven Dick tavaly nyáron érkezett Budapestre, 37 éves volt.

2020. március 25. 19:08

A budapesti brit nagykövet-helyettes, Steven Dick az egyik áldozata a koronavírus járványnak Magyarországon – írja a Euronews az Index információira hivatkozva. A portál emlékeztet, hogy a korábbi sajtóhírek még csak arról szóltak, hogy koronavírusban meghalt egy brit állampolgár, de többet nem lehetett tudni. A brit követség honlapján fellelhető életrajza szerint Steven Dick korábban dolgozott Rijádban, Szíriában és Afganisztánban is. A fiatal férfi 2019 decemberétől lett a budapesti külképviselet helyettes vezetője.

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2020. március 26. 11:52
Volt már megelözöen is valami krónikus betegsége szegénynek ? Már korábban bosszantott az esztelen összpontosítás az idösekre, amikor egyértelmü, hogy mindenki érintett akinek gyengébb az immunrendszere. Persze, hogy ezek föleg az idösebbek, de sok fiatal nem is tudja milyen rejtett betegsége teheti fogékonnyá a fertözésre. Sok betegség, akár tünetmentesen is képes megbújni egy szervezetben.
szodabár
2020. március 26. 10:23
Olaszországban 60 pap halt meg két hét alatt Az antikrisztus, aki küldte őket a betegekhez és halottakhoz, az magára zárta a Vatikán kapuját... Ezeknek a papoknak is meg kellett halni?
matykox
2020. március 26. 09:06
Sajnálom, részvétem! Ennek kellett volna elsőnek lenni.
BossN
2020. március 26. 06:06
Részvétem. Túl fiatal volt. Talán sízni volt és ott kapta el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!