Karácsony Gergely nem nyilatkozik a Hír TV-nek

2020. február 10. 14:11

A főpolgármester szerint a Hír TV-nek bocsánatot kéne kérnie a Kitörés napi rendezvényen készült anyaga miatt.

2020. február 10. 14:11

Karácsony Gergely várja a Hír TV bocsánatkérését a Kitörés napi rendezvénnyel kapcsolatban forgatott anyaga miatt, mert szerinte az a „neonácikat mosdatta és megkérdőjelezte az antifasiszták tevékenységét”. 

A főpolgármester Facebook-oldalán adta közre a hírt, miszerint amíg a Hír TV nem kér bocsánatot, addig sem ő, sem a főpolgármester-helyettesek, sem a Főpolgármesteri Hivatal munkatársai nem nyilatkoznak és nem tesznek eleget a Hír TV semmilyen meghívásának.

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szőke Ciklon
2020. február 12. 20:08
Hát én sem mennék oda, ahol számomra kellemetlen kérdéseket tennének fel, szembesítenének hibáimmal, nem teljesített, visszavont ígéreteimmel, ahol nem lehet előre megállapodni a feltehető kérdésekről, ahol csak cikiznének. Akkor inkább a független és objektív rtl-hez, vagy atv-hez mennék, ott legalább értékelnék nagyszerűségemet, zöldségemet, elismernék tehetségemet, ahol egy igazi államférfinak tekintenének. Egyébként is nincs időm, mert nagyon leköt a Fb oldalam kezelése, ahol rajongóim várják írásaimat, meg aztán fel kell még mentenem néhány cégvezetőt, felügyelő bizottsági és igazgatósági tagot.
gyaloggos
2020. február 12. 16:13
MÁR ANNYIRA vártam ezt a bojkottot! MENEKÜLÉS EZ a DILETTÁNS FŐPOLGÁRMESTER részéről ! így van ez, és nincsen másképp!
Senye Péter
2020. február 11. 12:09
Akaratlanul propagálja a Hír TV-t.
Szőke Ciklon
2020. február 11. 11:22
sem ő, sem a főpolgármester-helyettesek, sem a Főpolgármesteri Hivatal munkatársai nem nyilatkoznak és nem tesznek eleget a Hír TV semmilyen meghívásának. Ezt hogy képzeli? Megtiltja? Csak úgy demokratikusan? Hogy is van ez? És aki nyilatkozik, azzal mi történik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!