Párbeszéd: Itt az új évtized, amikor megmentjük a bolygót!

2020. január 11. 11:40

2020. január 11. 11:40

A Párbeszéd szerint a 2019-es év Greta Thunbergről, a zöld mozgalmak előretöréséről és nem utolsó sorban Budapest új párbeszédes vezetéséről szólt. Legfrissebb videójukban arról biztosítanak mindenkit, hogy az új évtizedben megmentik a bolygót.

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
follnece
2020. január 15. 10:51
M︆︆︆o︆︆o︆︆︆X︆︆︆i︆︆︆︆︆.︆︆n︆︆︆︆e︆︆︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
atila68
2020. január 12. 13:22
Az infografika alapján 11 tagja van a Párbeszéd (már nem Magyarországért) mozgalomnak.
golyakalifa
2020. január 11. 20:53
"Párbeszéd: Itt az új évtized..." Csaxolok: nincs itt semmiféle új évtized. A réginek a végén járunk. Amiről beszélsz, arra még egy évet várni kell.
áfonya
2020. január 11. 20:35
Terrorszervezetnek minősítették a brit klímavédelmi aktivistákat. Szélsőséges szervezetnek nyilvánította a brit rendőrség délkelet-angliai terrorellenes parancsnoksága (CTPSE) az Extinction Rebellion (XR) környezetvédőit, írja a Sky News. A CSOPORT ÍGY EGY LISTÁRA KERÜLT PÉLDÁUL A NEONÁCI NEMZETI AKCIÓVAL ÉS ISZLÁM FUNDAMENTALISTA TERRORSZERVEZETEKKEL. A parancsnokság tanároknak és rendőröknek készítette el a tizenkét oldalas dokumentumot, hogy „megvédjék a fiatalokat és a felnőtteket az ideológiai szélsőségektől”. Az Extinction Rebellion az „elitellenes filozófiája” miatt került fel a listára, támogatói pedig „erőteljesen, érzelmektől fűtve beszélnek olyan környezeti témákról, mint a klímaváltozás, ökológia, gáz- és olajkitermelés, repülőterek bővítése, vagy a környezetszennyezés”. A XR szimpatizánsai nem értenek egyet a döntéssel. Hogy merészelik? Gyermekek országszerte kétségbeesetten harcolnak a jövőjükért. Tanárok, nagyszülők, nővérek igyekeznek megtenni minden tőlük telhetőt erőszak nélkül, hogy a politikusok és az üzletemberek tegyenek valamit a bolygónk szörnyű állapota ellen. És ez az elit válasza. A terrorellenes parancsnokság viszont elismerte, hogy mérlegelési hibát követtek el, és felülvizsgálják a listát: „Szeretném tisztázni, hogy nem soroljuk az Extinction Rebelliont a szélsőséges szervezetek közé” – mondta Kath Barnes főfelügyelő. Nemrég két alkalommal is kihúzta a gyufát a klímahisztis brigád, pl. a londoni metróban próbálták megakadályozni a szerelvények elindulását, mire az utasok elvertek néhány tagot. Az utóbbi időben hazánkban is megjelentek az Extinction Rebellion helyi szekciói. Rendeztek már pl. közös behalást a Széll Kálmán téren.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!