Informátor: Pollreisz még a saját körzetében sem tudott soha győzni

2020. január 25. 10:48

Pollreisznek önkormányzati képviselőként még soha nem sikerült megnyerni a saját körzetét, a győri testületbe mindig csak listáról jutott be. 

2020. január 25. 10:48

Nemcsak a kormánypártok, hanem az összellenzék is új jelölttel vág neki a győri polgármester választásnak, hiszen a baloldaliak eddigi jelöltje Glázer Tímea visszalépett. Úgy tudjuk a Borkai-botrány nemcsak magát Borkai Zsoltot, de még az ellenfelét a DK-s jelöltet is annyira megviselte, hogy visszalépett. Glázer visszalépésében szerepet játszhatott az is, hogy többen a DK-t sejtik a lejárató kampány mögött, ezt a terhet pedig Glázer Tímea nem akarta tovább cipelni.

Az ellenzék nagyágyúja az MSZP-s Pollreisz Balázs lett. Ha nem ismerős a név, nem Önökben van a hiba. Pollreisz még a győri szocialisták között is sokáig a második vonalba tartozott. Németh Árpád, a párt egykori győri elnöke 20 éve ismeri Pollreiszt. Helyben az a vélemény járja, hogy nem volt más, aki elvállalta volna a polgármester-jelöltséget, ezért lett ő aspiráns. 

Szegény ember vízzel főz. Mostanra a szocialista párt humán erőforrási tartalékai nemcsak országos szinten, de szerintem helyi szinten is olyan szinten elfogytak, hogy közelítenek a nagyon minimumhoz” – fogalmazott Németh Árpád, a győri MSZP volt alelnöke.

Pollreisz Balázs alkalmasságát, illetve népszerűségét az is jól mutatja, hogy önkormányzati képviselőként még soha nem sikerült megnyerni a saját körzetét sem. A győri testületbe csak listáról jutott be mindig.

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2020. január 26. 10:18
Hajrá magyarok!
Anonymtalan
2020. január 25. 16:50
Tartsa meg jó szokását!
zakar zoltán béla
2020. január 25. 13:20
++++++ Exit Poll...Inter Polllll
zakar zoltán béla
2020. január 25. 13:19
Poll-R(L?)eisztinger
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!