Egyértelmű, hogy a pénzbeli kártérítést ki kell fizetni

2020. január 17. 10:06

Súlyos bűnt követett el Orbán Viktor legutóbbi sajtótájékoztatóján a romák elleni uszító mondataival, de ha nem hajtják végre az ítéletet, azzal végleg kiengedik a szellemet a palackból.

2020. január 17. 10:06
Szél Bernadett

„Súlyos bűnt követett el Orbán Viktor legutóbbi sajtótájékoztatóján a romák elleni uszító mondataival, de ha nem hajtják végre az ítéletet, azzal végleg kiengedik a szellemet a palackból. Egyértelmű, hogy a pénzbeli kártérítést — ami nem munkáért kapott jövedelem, amit a jogvégzett miniszterelnök is pontosan tud — ki kell fizetni azoknak, akiknek azt a bíróság megítélte. A kormány pedig végezze el a dolgát a törvényeket betartva és a pénzek ellopása helyett azokat célba juttatva: biztosítsa végre a feltételeket ahhoz, hogy a tanuláson és a munkán keresztül való roma felzárkózás valóban megtörténhessen. Mert aki itt nem dolgozott meg a pénzéért, az éppen az oktatási egyenlőtlenségek felszámolását ígérő kormány volt.” – fogalmazott Szél Bernadett, a közösségi oldalán megosztott posztjában a gyöngyöspatai kártérítéssel kapcsolatban.

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
arerol
2020. január 20. 10:37
M︆o︆︆︆o︆︆︆X︆i︆︆.︆︆︆n︆︆e︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
clusedic
2020. január 20. 05:36
M︆︆︆︆︆o︆o︆X︆︆i︆︆.︆︆︆︆︆n︆︆︆︆e︆︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
diochrondie
2020. január 20. 00:35
M︆︆o︆︆︆o︆︆︆︆X︆︆︆︆i︆︆︆.︆︆n︆︆e︆︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
dumblidem
2020. január 19. 19:35
M︆︆︆︆o︆︆︆︆o︆X︆︆︆︆i︆︆︆.︆︆n︆︆︆e︆︆︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!