A Jobbik alelnöke szerint is vállalhatatlan kijelentést tett Niedermüller

2020. január 30. 20:12

Ander Balázs szólt arról is, hogy egy új korszak kezdődött a Jobbikon belül, amelyben Kulcsár Gergelynek nincs helye.

2020. január 30. 20:12

Niedermüller Péter (DK) erzsébetvárosi polgármester „vállalhatatlan, rasszista, magyarellenes” kijelentést tett – emelte ki Ander Balázs, a Jobbik alelnöke az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában.

A jobbikos politikus azt mondta: pártja elsőként adott ki közleményt, amelyben felszólította a DK-t, Niedermüller Péter ne mérgezze tovább a közvéleményt.

Szólt arról is, hogy a Jobbik vezetése felszólította Kulcsár Gergelyt, a párt hajdú-bihari politikusát, adja vissza megyei közgyűlési mandátumát. Kulcsár Gergelyről korábban kiderült, hogy a pesti alsó rakparton beleköpött a holokauszt áldozatainak emléket állító vascipőkbe.

Ander Balázs azt mondta, korábban sokszor magyarázkodnia kellett a pártnak emiatt a „vállalhatatlan tett” miatt. Ez most végetért. Egy új korszak kezdődött a Jobbikon belül – jelentette ki.

A Jobbik szombati tisztújító kongresszusa kapcsán azt mondta: a párt alapját továbbra is a nemzeti identitás, a nemzeti életérzés adja.

(MTI)

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2020. január 31. 12:28
Sunyi hiteltelen Sztalin-Adolf koktél.
illiberator
2020. január 31. 08:34
Innen már egy lépés a DK. Ők kizárólag "az EU érdekeket" tartják szem előtt. Még hazájuk kárára is.
néhai Ch.Pilot
2020. január 30. 21:15
"A Jobbik szombati tisztújító kongresszusa kapcsán azt mondta: a párt alapját továbbra is a nemzeti identitás, a nemzeti életérzés adja." Csak azt nem mondta, hogy melyik nemzet identitása, életérzése. Ügyes...
West Ham United
2020. január 30. 21:08
Most "ütnek" egyet a niedermülleren aztán tovább nyalják a fletó talpát. A mai jobbik. Okádék...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!