Sikerült érdemi munkára fognom már most az ellenzéket!

2019. december 30. 12:54

Verseny a tűzijátékok és petárdák használatának korlátozásáért.

2019. december 30. 12:54
Dr. Dézsi Csaba András

„Tegnap meghirdettem egy szavazást arról, hogy módosítsuk-e Győrött a petárdák és a tűzijátékok használatával kapcsolatos helyi rendeletet. Az eddigi rész-eredmény látható most is a posztomban, annak, aki leadja a szavazatát, de a szavazás még napokig tart.
Ellenben fantasztikus eredményt értem el a posztommal már most!!!

Pár perce ugyanis megjelent az LMP-MSZP-DK által alapított és általuk szerkesztett, önmagát hamisan függetlennek hírdető «Boldogulj Győrben» csoportban az alábbi hír, ami a mellékelt fotón látható. 

Ezek alapján teljesen világos, hogy a szavazás sikere, arra ösztönzi őket, hogy «beelőzzenek» és saját elképzelés híján végre az élére állhassanak ennek az ügynek. Vagyis az általam tervezett fokozottabb állat és környezetvédelemnek.

Szuper!

Sikerült érdemi munkára fognom már most az ellenzéket! 

Hajrá! Gyerünk! Munkára fel!

Annyit azért javasolnék a kapkodás helyett: meg kell próbálni konszenzusra törekedni. Na, nem feltétlenül velem. De, a győriekkel mindenképpen.

Szívügyünk Győr!”

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kata56
2020. január 01. 14:47
És hogy máshol sem jobb a helyzet: https://index.hu/kulfold/2020/01/01/tuzeset_allatkert_krefeld/
kata56
2020. január 01. 14:36
És íme: https://www.blikk.hu/aktualis/veszhelyzet/okf-tobb-mint-otven-tuzet-okoztak-a-szilveszteri-tuzijatekok/mj4jr4x
kata56
2019. december 31. 18:31
Jelzem, az utcánkban és a környező utcákban is beindult a "szilveszteri buli"..pufogtatnak a félőrültek....félőrülteknek őrült hangzavar..degeneráltak.. Ennyit az éjféli tüzijátékról
kata56
2019. december 31. 10:10
A szomorú az, hogy a petárdázás, ami a nagyobb bajt okozza, most is tilos, de senki nem tartja ill. tartatja be ezt a tiltást.. Nem az éjféli néhány perces központi tüzijátékok ellen tiltakozok én sem..hanem pl. az utcánkbeli egész éjszakás durrogtatás-tüzijáték ellen, és hogy szó sincs az éjféli 10-20 prcről, hanem inkább egy hétig tartó, szilveszterkor csúcsosodó őrületről..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!