Dézsi Csaba András kardiológust indítja a polgármesteri címért a Fidesz Győrben

2019. december 06. 17:25

2019. december 06. 17:25

Dézsi Csaba András kardiológus főorvost, önkormányzati képviselőt jelöli Győr polgármesterének a január 26-i időközi polgármester-választásra a Fidesz és a KDNP – jelentette be Simon Róbert Balázs (Fidesz) országgyűlési képviselő pénteken Győrben. Simon Róbert Balázs hangsúlyozta: olyan jól ismert, köztiszteletben álló embert jelölnek Győr polgármesterének, aki több mint 25 éve politikai közösségük tagja, 1994 óta megszakítás nélkül, már a hetedik ciklusban Győr Nádorváros városrészének egyéni választókerületben megválasztott önkormányzati képviselője.

Emellett Dézsi Csaba Andrásnak vezetői tapasztalata is van, osztályvezető főorvos a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház kardiológiai osztályán - tette hozzá. Simon Róbert Balázs hozzátette:

jelöltjük személye garancia lehet arra, hogy a 2006-ban elkezdett városépítő munka a következő években is folytatódjon.

Szerinte az október 13-án megválasztott győri önkormányzati testületet – 16 választókerületből 15-ben a Fidesz-KDNP jelöltje győzött - csak egy Fidesz-KDNP-s polgármester vezetheti eredményesen.

Az országgyűlési képviselő bejelentette azt is: szombaton mintegy négyszáz aktivistával kezdik meg a támogatói aláírásgyűjtéseket. Kara Ákos (Fidesz) országgyűlési képviselő kiemelte: a fejlesztéseknek folytatódniuk kell Győrben, ezért olyan embert jelöltek polgármesternek, aki folytatni tudja az eredményes fejlesztő munkát. Dézsi Csaba Andrást olyan embernek tartja, aki képes valamennyi városrészt képviselni, és az elmúlt időszak vitáit, városi konfliktusait le tudja zárni, hogy újra a város fejlesztését állítsa a középpontba.

Dézsi Csaba András hangsúlyozta: polgármesterként nyitott városházát képzel el, ahol együtt gondolkodva a győri polgárokkal, civil és szakmai szervezetekkel, valamint a különböző korosztályokat képviselő egyesületekkel újfajta stílust meghonosítva fejlesztik a várost. A polgármesterjelölt úgy fogalmazott: "szívügyem Győr", hozzátéve, a szívcentrum létrehozásakor egyszer már össze tudta fogni a győrieket egy közös cél érdekében. Most pedig

azt szeretné, hogy ez az összefogás politikai, városvezetői és városépítői szinten is megmutatkozhasson

– mondta. Az is célja, hogy az összes győri városrészben új fejlesztések kezdődjenek. Terveiről szólva elmondta azt is: tovább erősítené az önkormányzat és a megyei kórház kapcsolatát, továbbfejlesztené a sürgősségi és az alapellátás, valamint a szociális ellátások színvonalát, megújítaná a város közösségi közlekedését, valamint zöldebbé tenné Győrt.

Az előző városvezetés komoly városfejlesztő munkát végzett, ezt folytatni kell, és nem engedhető meg, hogy csatatérré váljon a város – jelentette ki. Hozzátette: ehhez kéri mindenki támogatását, akinek hozzá hasonlóan „szívügye Győr”. Győrben január 26-án tartanak időközi polgármester-választást, mert a város október 13-án megválasztott polgármestere, Borkai Zsolt (Fidesz-KDNP) megbízatása november 8-án lemondással megszűnt.

(MTI)

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2019. december 07. 11:57
Remélem, hogy nem a moslékkoalíció fog győzni. Mert akkor ők is szívni fognak.
Rony Tronco
2019. december 07. 08:49
Szerintem orvosnak kéne indítani, vagy maradni főorvos. Ha annak jó, nem biztos, hogy polgármesternek jó. A fordítottját is feltételezem. Ép ész és teljes öntudat!
Menhetten
2019. december 07. 03:48
A fideszes polgármesterjelölt nem panaszkodhat, jól megy a bolt. Narancsízű étrend-kiegészítő rágótablettával kereskedik a fideszes győri polgármesterjelölt, Dézsi Csaba András. A győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház kardiológus osztályvezetője több lábon áll, saját webshopja van, a drdezsi.hu. A Borkai Zsolt utódjának szánt polgármesterjelölt kétféle, prémium minőségű tablettát és egy általa írt mesekönyvet ( Gerzson és Panka kalandjai) árul. Az üzlet jól mehet, mert a Dézsi Csaba András által tulajdonolt Heart Care Kft. tavaly 40,6 millió forint árbevétel mellett 25 millió forint profitot ért el, és évről évre egyre jobban teljesít.
Menhetten
2019. december 07. 03:42
Én csak a fodrászának szeretném elkérni a címét... https://uploads.disquscdn.com/images/2b36ee89a748e9eece7e043afdf0917d98a48591e2fa2500e97063204b4317c7.jpg?w=600&h
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!