Szabad sajtóról beszél, de azért nyomdába küldés előtt bekéreti a kerületi lapot Baranyi Krisztina

2019. november 01. 11:20

Kérlek, hogy az újságot nyomdába történő továbbítás előtt a [email protected] e-mail címre küldd meg – írták a lap egyik munkatársának.

2019. november 01. 11:20

Nyomdába küldés előtt el kell küldeni a kerületi újságot az új ferencvárosi polgármesternek – ez derül ki abból a birtokunkba került levelezésből, amelyben arra kérték a lap egyik munkatársát, hogy „az újságot nyomdába történő továbbítás előtt a [email protected] e-mail címre küldd meg”.

Érdekesség, hogy Baranyi Krisztina, Ferencváros új polgármestere csütörtökön épp a „szabad sajtó” fontosságáról beszélt az Indexnek. „Szabad sajtót szeretnének a kerületben, ennek az lehet a biztosítéka, hogy nem irányítja a polgármester” – idézi Baranyit a lap.

 

 

Összesen 373 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
opeca
2019. november 03. 12:48
Na most kiderül, hogy mennyire vagytok ti sajtószabadok. Szóval kezdjük: https://hvg.hu/itthon/20191102_A_Mandinernek_es_a_Pesti_Sracoknak_elege_lett_a_fideszes_cenzurabol Tehát „A”, nem más, mint a VOLT –fideszes – polgármester kabinetjének irodavezetője, akikhez eddig is küldték a lapot!
bObama
2019. november 03. 07:20
időközben az is kiderült, hogy ezt kivel szemben kell megtenni. Baranyi Krisztina ma koraeste posztolt a Facebookon, amely posztban azt írja, hogy senkinek nem adott utasítást a lap bemutatására. Ellenben az a bizonyos „A”, nem más, mint a VOLT –fideszes – polgármester kabinetjének irodavezetője
mkiss
2019. november 02. 21:34
Maga a fenti cikk, amire reagáltatok, kamu. Mint Baranyi írja: "Természetesen nem utasítottam senkit, hogy a Ferencváros újságot megjelenés előtt mutassák meg nekem, bár ilyen főszerkesztő mellett indokolt is lehetett volna. A levelet - miszerint az újságot nyomdába történő továbbítás előtt a [email protected] e-mail címre küldjék meg - a volt polgármester kabinetjének irodavezetője küldte neki, a tördelőszerkesztőnek és az arculattervezőnek. Úgy látszik, korábban ez volt a szokás, a régi reflexek még működnek." forrás: https://www.facebook.com/baranyikrisztinakepviselo/posts/1444891765650108
istvanpeter
2019. november 02. 11:48
Hát bizony, rajta is meglátszanak a hatalmi téboly nyomai. Mindazonáltal, az önkormányzati lap jóváhagyása a jogkörébe tartozik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!