Lázár: Engem rendszeresen leparasztoznak, de hízelgésnek veszem

2019. november 11. 09:02

Egy Ladában Lázárral.

2019. november 11. 09:02

Nem mindennapi utazásra invitálja Lázár János az érdeklődőket a mezőhegyesi Ménesbirtokra. A kétórás utazás során a legkülönfélébb témákról beszélgethetnek a kisorsolt résztvevők a kormánybiztossal. Ezúttal egyetemistákkal ült be Lázár a Ladába, szóba került az agrárképzés, a klímaváltozás és a fiatalok politizálási hajlandósága is. A videót itt tekintheti meg.

 

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BossN
2019. november 13. 09:55
Lázár egy klasszis.
vktzmnksr
2019. november 12. 14:05
Angyan Jozsef eltavolitasa nagy hiba volt .
mixtura pectoralis
2019. november 12. 13:08
Nyomtam egy x-et Tunyacsápra. Szárazabb, tisztább, biztonságosabb érzés!
tevevanegypupu
2019. november 12. 08:19
A magyar falu mint olyan nem létezik..teljesen megváltozott. És azt hiszem a falvak fiataljainak nagyon nagy többsége nem akar földművelő-háztájit tartó paraszt lenni..Én láttam még milyen egy igazi falu és milyenek az igazi parasztok, a háztáji kisgazdaságok, egy falu közös élete..Nem Orbánék tették tönkre hanem az szdsz, még írmagját is kiírtották annak a fajta gondolkodásnak, ami évszázadok életmódját védte és őrizte..Biogazdaság mi? Évszázadokig biogazdaság volt, amig el nem vette a szocializmus több évtizedes rombolása..padláslesöprése meg a tszesítés, A parasztok kirablása ugyan kiknek a nevéhez fűződik? Az mszp elődpártjáéhoz..és az szdsz-esek szülei voltak akik kulák listákat készítettek és százával gyilkolták meg a parasztokat..Ésmost? Melyik fiatal akar hajnalban disznókat etetni,tehenet fejni meg trágyát lapátolni, tyukokat levágni?? Hiszen megvetően beszéltek és beszélnek a "parasztokról"..mikor a magyar paraszt, az az igazi, volt olyan méltóságteljes mint egy arisztokrata..Meghaltak a földjeikért..Ennek vége..Nagygazdaságok működhetnek, kisgazdaságok csak mintaként..Köszönjék a városi liberálisoknak..akik Bécsben kávéháznyitásra buzdították a sok hülye, hiszékeny embert..de azt már elfelejtették közölni velük,hogy Ausztriában működik ám a XX-XXI. században is a paraszti élet..és ott nem voltak olyan "rendszerváltók"akik arra tettek fel sok mindent, hogy a vidéket,amennyire csak lehet tönkretegyék..Most is azon mesterkednek..már nem az a parasztság van a falvakban és azok a kispolgárok a kisvárosokban,akiket nem lehet átverni,hanem az a fajta lumpenproli lepte el ezeket a helyeket is, akiknek az érték nem egy életforma, nem egy mesterség, nem egy falu vagy város hagyományainak megőrzése a fontos..Egyelőre egyedül a fidesz az, aminek valamennyire sikkerül megőrizni azt, ami Magyarországot jelentette..de ahogy a mostani választáson is látni, hogy a hülyébb primitív alakokat sikerüll megvezetni valami olyan "zöld" propagandával, amit épp azok vertek szét, akik most fák meg virágok után jajonganak..Jogokról dumálnak kötelesség nélkül. Követelnek teljesítmény nélkül..Mit adott az országnak Gyurcsány, az szdsz, a Momentum vagy a Jobbik?Hát lófaszt lovak helyett.. Úgy látszik ezt szeretik a rájuk szavazók..Magyarországon a vidék és a városok nagy része is zöld volt évszázad óta..Mesterségesen tetették tönkre a Gyurcsány-szdsz féle trógerek..hogy most azon rikoltozzanak,miért nincs..miközben kiírtatták a szőlőket, gyümölcsösöket, a állattartást,olyan szerződést kötöttek az EU-val, hogy eleve ellehetetlenítettek mindent ami a "vidék"..És a propagandájuk úgy látszik működik..nagyon sokan elfelejtettek gondolkodni..és emlékezni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!