Kiraboltak egy bankfiókot Pécsen

2019. november 19. 15:01

A feltételezett tettes egy 60-65 év körüli, vélhetően sántító férfi – derül ki a rendőrség közleményéből.

2019. november 19. 15:01

Kiraboltak egy pénzintézeti fiókot kedden délelőtt Pécsen – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság (BMRFK) a police.hu-n. Lövés nem dördült, és nem sérült meg senki. A rendőrség azt írta, a feltételezett tettes egy 60-65 év körüli, vélhetően sántító férfi. A gyanúsított kedden negyed tizenkettő után ment be egy pécsi, a megyeszékhely keleti részén lévő, külvárosi pénzintézeti fiókba. Szájmaszkkal az arcán egy papírlapot rakott le az asztalra, amelyen az állt, hogy fegyver van nála és pénzt követel.

A tettes felkutatása – a rendőrség tájékoztatása szerint – folyamatban van. Popovics Dejan, a BMRFK szóvivője az MTI érdeklődésére elmondta: az eset során nem sérült meg senki, lövés nem dördült. További részleteket azonban a nyomozás érdekeire tekintettel nem közölt.

(MTI)

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ondiabind
2019. november 21. 04:30
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Tatulus
2019. november 20. 17:57
Ha én vagyok a pénztáros visszaírtam volna_: Mutasd a fegyvert! Szerintem nem volt semmi nála!
Lotti
2019. november 19. 18:21
Nem érték utol. Ahogy még a sánta kutyát sem. Tehát bankrabló ugyan, de nem hazug ember.
kuznyecov
2019. november 19. 17:37
Már akkor kirabolták,mikor elkezdték az integrációt... Muhahaha
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!