Emmi: A kormány nem tárgyalt „kórházbezárásokról”

2019. november 18. 14:01

A minisztérium cáfolta a Népszava értesüléseit.

2019. november 18. 14:01

A kormány előtt nincs olyan előterjesztés és nem is tárgyalt olyan dokumentumot, amely „kórházbezárásokról” szólt volna – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

A minisztérium arra reagálva küldte el közleményét, hogy a Népszava hétfőn azt írta, az aktív ellátás megszüntetését, valamint további intézmény-összevonást javasol tucatnyi helyen a kórházfenntartó az egészségügyi ellátórendszer átalakításához készült kormányzati munkaanyagban.

Ezt cáfolva az Emmi azt írta: a kormány előtt ilyen előterjesztés nem járt, a kormány ilyen előterjesztést nem tárgyalt.

(MTI)

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2019. november 19. 21:13
"Emmi: A kormány nem tárgyalt „kórházbezárásokról”" Nem jelent semmit, nem szokásuk tárgyalni, egyszerűen beterjesztik, a biorobotok pedig megszavazzák.
adarclub
2019. november 19. 06:21
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
fraktoaster
2019. november 18. 20:15
Érdekes böngészni való: https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_hosszu/h_fea001.html Érdekes hogy soha nem jutott ennyi orvos egységnyi magyarra még...
fraktoaster
2019. november 18. 19:55
Amúgy meg "kórház bezárásra", magyar nevén aktív ágyszám csökkentésre vagy áthelyezésre akkor lesz szükség, ha felépülne egy új szuperkórház. Mivel ezt az új ellenzéki városvezetés ellenzi, nem kerül rá sor...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!