Elkeserít, hogy hangsúlyos véleményformálók szerint a magyar atlétika csupán néhány tucat ember sportja

2019. november 22. 19:50

Lehet, hogy mi csendben tesszük a dolgunkat, de nagyon sokan vagyunk.

2019. november 22. 19:50
Baji Balázs

„Az elmúlt hetekben a 2023-as budapesti Atlétikai Világbajnokság kapcsán nagyon sok írás, poszt, komment jelent meg. Bár számomra csak egyetlen döntés az elfogadható, annak nagyon örülök, hogy a vita kultúrált mederben zajlik. Az viszont elkeserít, hogy a vitában hangsúlyos véleményformálók olyanokat állítanak, hogy a magyar atlétika csupán néhány tucat ember sportja. Nos, az igazolt versenyzők száma több, mint tízezerre tehető, diáksport keretein belül évente 120.000 (!) induló van atlétikában és ne feledjük el azt a több százezer futót, akik az ország különböző futóversenyein elindulnak. Lehet, hogy mi csendben tesszük a dolgunkat, de nagyon sokan vagyunk és büszkék vagyunk arra a rengeteg olimpiai, világbajnoki, Európa-bajnoki éremre, amit szereztünk a hazánknak, ahogy azokra is, akik a mozgás kedvelése miatt edzenek atlétikai pályákon, teljesítenek félmaratonokat vagy éppen kerülik meg futva a Balatont.”

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
selsalzfar
2019. november 25. 03:33
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
stifwacar
2019. november 23. 22:00
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Amerigo
2019. november 23. 16:28
Javaslom, hogy az atlétikai stadionba tervezzenek 1-1 db CT-t és MRI-t! Majd vegyenek fel +4 szertárost (a la moslékkoalicíó alpolgik száma ), akik ezeket a drága diagnosztikai berendezéseket működtetik! Kamugeri Géza talán így kegyeskedik igent mondani! Sőt építsünk új bábszínházat, ahol junikum Géza a főszerepeket exclusív fogja eljátszani! Ha már másra nemigen alkalmas!
IV. Fawkes
2019. november 23. 11:31
"hangsúlyos véleményformálók" Gyíkvállú senkik, hombárfejű komcsik, és lelki nyomorékok..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!