Jövőre tart csak tisztújítást a Jobbik

2019. október 30. 08:05

Úgy néz ki, Jakab Péter egyelőre nem lesz Jobbik-elnök.

2019. október 30. 08:05

A Jobbik elhalasztja és csak jövőre tartja meg tisztújítását – számol be az Alfahír. A párt keddi országos választmányi ülésén döntöttek úgy, hogy nem támogatják az újonnan megválasztandó Országos Elnökség mandátumának két és félévre hosszabbítását, hogy az a 2022-es országgyűlési választások után járjon le. Jakab Péter elnökjelölt korábban bejelentette, hogy jelöltségét ehhez az alapszabály-módosításhoz köti, így vissza is lépett. Az Országos Választmány jelentős többséggel felkérte a párt jelenlegi elnökét, Sneider Tamást, hogy vonja vissza a tisztújító kongresszus kiírását és töltse ki 2020 májusáig szóló mandátumát. Az elnökség elfogadta a Választmány kérését, így csak jövő év tavaszán várható tisztújítás a Jobbik háza táján.

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
samuka
2019. november 23. 18:10
A személyiségzavaros Jákob visszalépett. Vajon miért is? Tisztújítás a Jobbikban. Kit és mit is szeretnének megújítani? Amúgy az ő legnagyobb szégyenük - vagy az ő személyes szégyene - Steinmetz Ádám. A többi történés számomra már nem is számít.
reugrangon
2019. október 30. 21:45
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
The Loner
2019. október 30. 18:07
Csak nem ezt az elmebeteg jakab pepit akarják megválasztani pártelnöknek?
Kegyes urunk Karolus
2019. október 30. 17:00
Akkor már minek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!