Visszalépett a veszprémi független polgármesterjelölt, mert DK-s kollégája nem lépett vissza

2019. szeptember 24. 23:08

Adamecz Zoltán nem akart a veszprémi összefogás útjába állni.

2019. szeptember 24. 23:08

Adamecz Zoltán, Veszprém egykori független polgármesterjelöltje még a múlt héten hívta vitára Katanics Sándor DK-s jelöltet, hogy eldönthessék, ki lenne a jobb polgármester kettejük közül. Csakhogy Katanics jelezte: nem jelenik meg a vasárnapra tervezett vitán, így Adamecz is lemondta a rendezvényt (majd Facebook-oldalának tanúsága szerint meggondolta magát). Hétfőn viszont újabb bejelentést tett Adamecz Zoltán: mivel Katanics nem volt hajlandó visszalépni a javára, inkább ő maga állt el a jelöltségtől. 

„Persze bevallom, hogy kicsit kárpótolna az, ha Katanicsot legyőzném, de hát min változtatna ez? Ezért kockáztassam a családom és a magam biztonságát? Én legyek a bűnbak? Hisz biztosak lehetünk abban, hogy Katanics és én külön-külön indulva megszerezzük a többséget. A választásokat követően Katanics, és elvakult társai azt gondolhatnák, ha én nem indulok, ők ugyanezt megkapták volna. Így valóra váltva azt a kényszerképzetüket, hogy én osztottam meg az ellenzéket” – írta Facebook-oldalán Adamecz. 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2019. szeptember 26. 15:18
Ha ő ilyen DK összefogásos jelölt, akkor mitől is független? Egy tényleg független jelöltet nem érdekel a DK. Azért lépett vissza, mert csak összefogásos kamu független jelölt volt.
Fer70
2019. szeptember 26. 08:34
Ilyen ez a "demokratikus" ellenzék.... Vajon erről B. Gyuri bá', a híresen "független-objektív-demokratikus" Klubrádión miért nem beszélt????
robipecs
2019. szeptember 25. 20:25
Ez egy előre megtervezett forgatókönyv része. Pécsen is ugyanezt fogják eljátszani napokon belül, hogy a "független" jelölt visszalép, itt az LMP-s jelölt javára. Hasonló dumát fog tolni hozzá. Ezt előre eltervezték, hogy megfuttassák mind a két jelöltet, és amelyiket magasabbra -esélyesebbnek - mérik az marad állva. Ennyire egyszerű. Ha már Pécs. Nem értem, hogy mi történik itt nálunk, és a Fidesz országos vezetése miért teszi itt amit tesz. Tudom persze, hogy nyűg ez a város a Fidesznek mert a szerencsétlen adottságai miatt bárki irányítsa, csak nyeli az állami pénzt. De akkor is, olyan mint ha oda akarnák adni a ballibeknek. Most ugyan tele van plakátolva a város Vári Attila képével, de még mindig a nullához konvergál az ismertsége a városban, bő két héttel a szavazás előtt. Aggódom.
ThunderDan
2019. szeptember 25. 15:42
Íme, "az emberi oldal". LOL
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!