Szijjártó: A bevándorláspártiak megnyitják a határokat

2019. szeptember 29. 15:39

Varga Judit kiemelte, hogy a magyar kormány elutasítja a kettős mércét és elvárja, hogy az EU tartsa tiszteletben a tagállamok identitását.

2019. szeptember 29. 15:39

A bevándorláspártiak megnyitják a határokat az illegális bevándorlók előtt, majd nyomást helyeznek a többi országra, hogy fogadják be és osszák szét őket – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap a Fidesz tisztújító kongresszusán, Budapesten.

A tárcavezető kiemelte: Európa legsikeresebb pártjának kongresszusa a mai, ez az európai parlamenti választáson is bebizonyosodott. Ez kellő önbizalmat ad a következő idő csatáihoz – vélekedett.

Hangoztatta: „mindegy, milyen nyomást helyeznek ránk” Európa bevándorláspárti erői, ide egyetlen illegális bevándorló sem jöhet be. Csak Magyarország döntheti el, ki jöhet ide és „kikkel akarunk együtt élni”.

Varga Judit igazságügyi miniszter arról beszélt: nem várják el, hogy mások is Magyarország útját járják, nem kritizálnak másokat, de a magyar kormány elutasítja a kettős mércét és elvárja, hogy az EU tartsa tiszteletben a tagállamok identitását.

(MTI)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2019. szeptember 29. 15:41
Özönlenek az ukránok. Már Nyíregyháza és környékén alig hallani magyar szót. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!