Palkovics: Megalakul az Egyetemi Klinikák Tanácsa

2019. szeptember 18. 11:16

2021-től létrejön egy önálló orvosi, egészségtudományi és egészségipari kutatás-fejlesztési alap is – tette hozzá a miniszter.

2019. szeptember 18. 11:16

A négy orvos- és egészségtudományi egyetem, valamint az Innovációs és Technológiai Minisztérium részvételével megalakul az Egyetemi Klinikák Tanácsa – jelentette be az innovációs és technológiai miniszter szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Palkovics László hozzátette, hogy létrejön egy önálló orvosi, egészségtudományi és egészségipari kutatás-fejlesztési alap is 2021-től.  Az orvos- és egészségtudományi egyetemek rektoraival folytatott egyeztetésről elmondta: arról volt szó, hogy a szeptember 1-jei fenntartóváltás után hogyan tervezik az egyetemek fejlesztését, ezen belül az orvosképzéssel, kutatással, egészségiparral foglalkozó felsőoktatási műhelyek működését.

(MTI)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2019. szeptember 18. 11:58
A párt és zsebérdek kreálta kézivezérlés újabb lépcsője.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!