Novák Katalin: A demográfiai tendenciák pozitív irányba mutatnak

2019. szeptember 07. 13:32

Az abortusz szabályozásával kapcsolatban semmilyen változtatás nincs napirenden.

2019. szeptember 07. 13:32

Húszéves csúcson van a házasságkötések száma, nő a gyermekvállalási kedv, csökken a válások, a csecsemőhalandóság és az abortuszok száma – jelentette ki Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár szombaton a Somogy megyei Kötcsén, a Polgári Piknik elnevezésű találkozó előtt újságíróknak.

Hozzátette: a rendezvényen szó lesz a családtámogatásokról is, de ő nem szólal fel.

Közölte azt is, hogy az abortusz szabályozásával kapcsolatban semmilyen változtatás nincs napirenden.

(MTI)

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. szeptember 10. 06:53
Aki magyarnak "tartja" magát, AZ MAGYAR. Akkor is ha cigányfajú, zsidófajú vagy hottentotta vagy kinai. Fölösleges ezen sokat szarakodni. AZUTÁN HOGY KI A "JÓ" ÉS ÉRTÉKES MAGYAR EMBER ÉS KI A "KEVÉSBÉ AZ", AZT ÚGYSEM, SZAVAK, DEKLARÁCIÓK ÉS BŐRSZIN DÖNTIK EL! Mindazonáltal az életfogytiglanos bűnöző gyilkos ember a SITKÓN ugyanúgy magyar ember, mint a Nobel dijas matematikus vagy Puskás Öcsi. Legföljebb erkölcsileg nem feddhetetlen..de attól még magyar.
kingsjewel
2019. szeptember 09. 20:45
Egyszer egy etnikai bontást is kellene csinálni, vajon a megszülető gyerekek hány százaléka cigány , vagy félvér
Berecskereki
2019. szeptember 08. 13:57
Kedves fórumtársak! A nem teszik lájkolással a tényeket nem tudjátok megváltoztatni. A cáfolatotok pedig harmatgyenge, így alkalmatlanok vagytok építő vitára. További jó dagonyázást.
Szabó A. Imre
2019. szeptember 08. 02:11
"az abortusz szabályozásával kapcsolatban semmilyen változtatás nincs napirenden" Elég nagy baj az! Ebbe fognak, kedves Katalin, belebukni. Az művi abortuszt rég tiltaniuk kellene.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!