Nyúlnak öltözve hekkelték meg Tarlós István előadását

2019. szeptember 25. 10:12

A Századvég konferenciáján tüntettek, dulakodás is volt.

2019. szeptember 25. 10:12

Két nyúlnak öltözött nő és egy férfi tüntetett a Századvég konferenciáján, ahol Tarlós István főpolgármester adott elő. A két nő „Miért fél a vitától?” – feliratú táblát tartott fel, a férfi pedig egy totószelvényt vitt oda a főpolgármesternek, és megkérdezte, hova húzza az x-et.

A helyszínen kisebb dulakodás is volt – jelenti a Mandiner ott tartózkodó tudósítója.

Tarlós kijelentette: szerinte az eset mögött a Párbeszéd áll.

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pala28
2019. szeptember 26. 15:52
Most mekkora baj történt!!!! Hűűűűhaaaaaa Szegény Tarlós bácsi rendezvényét nyuszikák ugrálták körbe. Vérlázító. Hogy képzelhetnek ilyet az ellenzékiek. Ez tilos, ez hazaárulás. Az más persze, ha Fidesz/Fidelitasz csinálja, az helyes és jó, mert Ők az istenek hazánkban. Le vagyok hülve az ilyeneken. Amikor a Fideszt zavarják meg, az undorító, de ha az ellenzékkel teszik ugyanezt, akkor még gyanusított sem lesz. Bezzeg az korrekt, ha buszokkal hordják a cigányokat választásra, cserébe egy kis plusz segélyért. Vagy Bözsikét osztanak választások elött. Az tökéletesen legális.
Peter8811
2019. szeptember 25. 23:25
"Ágoston Andrea, a Mindenki Pécsért Egyesület jelöltje, Péterffy Attila MSZP-DK által segített polgármesterjelölt egyik főtámogatója ezúttal az I. világháborús katonák pécsi sírjairól posztolt." Ágoston Andrea miért nem a kurva anyja sírjáról csinált paródiát?
balsors
2019. szeptember 25. 21:10
Ez egy gagyi utánzat, a cirkuszhoz képest. Annak az előadása feküdt humoros volt, ez meg gyűlölködő sivalkodás.
koronaszepe
2019. szeptember 25. 20:08
Tarlós gyáva, ez tény! Két eset lehetséges; 1.)tutyi-mutyi, hazudós, mama kedvence, aki nem mer vitatkozni, 2.) Orbán(Habony) nem engedi vitatkozni. A második esetben is gyáva, tutyi-mutyi, hazudós mama kedvence, aki nem mer a főnökkel szembeszállni! Jól meg lesz verve!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!