Kispest szocialista vezetése hallgat

2019. szeptember 29. 10:14

Gajda Péter polgármester egy jobbikos bizottsági szakértőnek adott el egy önkormányzati lakást, amit a férfi most a vételár majdnem kétszereséért árul.

2019. szeptember 29. 10:14

A XIX. kerület szocialista vezetése nem adta ki a Fidesz-KDNP frakciónak azokat az iratokat, amelyekből kiderülne, hogy milyen jogon adott el Gajda Péter polgármester egy önkormányzati lakást egy jobbikos bizottsági szakértőnek – írja a hirtv.hu. A 60 négyzetméteres lakást 15,5 millió forintért vette meg a férfi, de jelenleg 28 millióért árulja.

A Fidesz-KDNP frakcióvezetője azt nyilatkozta a Hír TV-nek, hogy ide-oda küldözgetik a hivatalnál, illetve az aktát sem találják. A legutóbbi testületi ülésen, amikor a napirend előtti képviselői kérdések következtek volna, akkor a bal oldal frakcióvezetője szünetet kért, majd minden képviselőjük elhagyta a termet, így az ülés határozatképtelenné vált – mondta Dódity Gabriella.

A jegyző szerint 15 napon belül választ kell kapnia.

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2019. szeptember 29. 19:32
"Kispest szocialista vezetése hallgat" Pusztakotkodáé is. Az összes újságot meg lehetne tölteni annyi "hírrel", hogy éppen melyik település melyik helyi pártvezetése hallgat.
Pierre
2019. szeptember 29. 19:24
eközben: "Egri fideszesek EU-s pénzen vettek maguknak lakásokat és irodákat. Egy 1100 milliót eltüntető alapítványon keresztül jutott ingatlanhoz tucatnyi Eger környéki fideszes alpolgármester, önkormányzati képviselő és polgármester. Több iroda lakásként üzemel." https://444.hu/2019/09/26/egri-fideszesek-eu-s-penzen-vettek-maguknak-lakasokat-es-irodakat
zakar zoltán béla
2019. szeptember 29. 18:43
Nazi a komcsi??!!! Komcsi a Nazi??? 1944-1945./ Nyilas Párt=MDP, SS= ÁVH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VESZ ÉSZ
2019. szeptember 29. 17:15
Végem van emberek,1995-ben szocialista volt a polgármester amikor az önkormányzattól megvettem a lakásomat,most tudtam meg,hogy ez főben járó bűn volt.Most márt el sem merem adni,mert lehet,hogy az Orbán nem lövet le,de azért kitelepíthet,mert márt ez is kell neki.Nagyon sokan vagyunk így,de remélem ezt az ügyet Kósára bízzák,mert az tiszta hülye és nem ért semmihez.Talán még kiutal nekem is egy budai villát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!