Karácsony Gergely: Recseg-ropog a kormánypártok rendszere

2019. szeptember 16. 12:25

A kormány fél, az ellenzék esélyes, a Párbeszéd pedig nem ordibált megafonba – ezekről is beszélt az ellenzéki főpolgármester-jelölt az ATV-ben.

2019. szeptember 16. 12:25

Az ellenzéki főpolgármester-jelölt az ATV Start című műsorában arról beszélt, hogy szerinte a kormánypárt azért vegzálja rendőrökkel az aktivistáikat mert érdemi esélye van az ellenzéknek az önkormányzati választáson. Karácsony szerint a rendőrséget belekényszerítették a választásokba való beavatkozásba.

A főpolgármester-jelölt arról is beszélt, hogy szerinte a Párbeszéd aktivistái nem kiabáltak Tarlós István arcába megafonnal. Karácsony szerint ott csak annyi történt, hogy a Párbeszéd aktivistái feltették a szerinte jogos kérdést, hogy ha egyszer Tarlós is azt mondja, hogy „legyen főpolgármesteri vita, akkor utána miért tesz meg mindent, hogy az ne valósuljon meg”. Karácsony később elismerte, hogy bizonyos szempontból kicsit pimasz volt a Párbeszéd akciója, hozzátéve, hogy szerinte nem volt sem agresszív, sem gyűlöletkeltő és nem „megafonba ordibálás volt”.–

Az ellenzéki közös jelölt szerint a pénteki „megafonos akció” során viszont Tarlós István szájából elhangzottak olyan mondatok, amelyek szerinte a „közélethez tartozó ember még csak nem is gondolhat”. A politikus úgy fogalmazott, hogy szerinte „ha valaki a fogyatékos embereket, mint lekicsinylő képzőt használja politikai ellenfeleire, az nagyon rossz bizonyítvány.” 

 

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pala28
2019. szeptember 18. 15:51
"Sárgul már a kukorica szár" Október 13-án Karácsony elmélete szerint a választáson maximum a kukorica és a Fidesz sárgulhat a szimpatizánsaival. Hát úgy legyen! :) Akkor majd kiderül.
llnnhegyi
2019. szeptember 18. 11:45
Karácsony Gergely megroggyant.
Vakfolt
2019. szeptember 18. 08:22
Az a fa fejed recseg-ropog, az.
NTLLK
2019. szeptember 18. 06:31
Te jó ég! Ez a szegény lotyaszàjú hallucinál!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!