Ez itt a kérdés: megint a „melegterápiáról” vitatkoztak

2019. szeptember 12. 14:34

Megint szóba kerültek a terápiák, miután kiderült, hogy nem veleszületett a homoszexualitás.

2019. szeptember 12. 14:34

Hodász András mellett ezúttal portálunk főmunkatársa, Szilvay Gergely, valamint a Háttér a Melegekért ügyvivője, Dombos Tamás vitázott a stúdióban.

 

 

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. szeptember 17. 14:21
"..Nem jelenti azt hogy az állapot megváltoztatható." DE IGENIS AZT JELENTI HOGY MEGVÁLTOZTATHATÓ ÉS NAGYON IS "AZT" JELENTI, ÉS NE MÁST!!! ÉS KÖLÖNÖSKÉPPEN AKKOR HA JELENTI AZT, HA AZ ILLETŐ MAGA AKARJA IS EZT A KÓROS ÁLLAPOTOT MEGVÁLTOZTATNI. MA MÁR, AMIKOR ÉS HOBATOVÁBB A FEJÁTÜLTETÉS ÉS EGYÉB, KORÁBBAN SOHA EL NEM KÉPZELT SZERVEK ÁTÜLTETÉSE IS NAPIRENDEN VAN PONT EZT A SZART NE LEHETNE KIVITELEZNI. És amiről a "hivatalos" BUZIPROPAGANDA NEM AKAR BESZÉLNI mert kellemetlen neki, az az hogy: 1.) Egyre több buzi ÉRZI KÓRÁLLAPOTÁT betegesnek, ergo: megváltoztatandónak; 2.) Egyre több TESZ IS a gyógyíttatása érdekében; 3.) És egyre több volt buzi MEG IS gyógyul, tehát SIKERES TERAPIKUS ELJÁÁSOK VANNAK. Viszont valóban vannak olyanok is akik NEM GYÓGYULNAK meg, DE KÖZÜLÜK SOKAN nem nyugodnak ebbe bele és újabb és újabb terapikus eljárásokkal próbálkoznak. Persze a HATALMASNAGY BUZERÁNSMÉDIA ELLENSZÉLBEN, NEHÉZSÉGEKET GÖRDITENEK ELÉJÜK A SIKERES GYÓGYULÁS KÖZLÉSÉRE ÉS BEFOPGJÁK A SZÁJUJKAT KIVÜLRŐL A MEGVESZEKEDETTEN ROMLOTT ZÜLLÖTT LE ERKÖLCSTELEN BUZIVILÁG FŐ-FŐ KORIFEUSAI. NEHOGY MEG TUDJA A NORMÁLIS VILÁG EZÜGYBEN A VALÓDI IGAZSÁGOT: A HOMOSZEXUALITÁS BETEGSÉG, AMI IGENIS GYÓGYITHATÓ MA MÁR!!! É
Barbárné
2019. szeptember 15. 19:53
Az hogy valami nem genetikailag meghatározott 3 dolgot NEM JELENT: Nem jeleti hogy ez betegség Nem jelenti azt hogy az egyénre vagy bárki másra nézve ez káros Nem jelenti azt hogy az állapot megváltoztatható És azt végleg nem hogy meg is kell változtatni, hacsak az egyén nem maga akarja ezt, és van rá biztonságos módszer.
Barbárné
2019. szeptember 15. 19:49
Ez egy marginális, a teljes felnőtt népesség kb 1%-át érintő állapot. Ehhez képest nem értem miért foglalkozik bárki a melegházasság tiltásával amikor ez semmilyen módon nem befolyásolja az ő életét, legfeljebb a melegekét, nekik meg legyen már egyenlő joguk azzal a felnőttel házasságot kötni akivel szeretik egymást.
syphax
2019. szeptember 13. 08:22
P.s.: ÉS ÉN, JÓMAGAM IS IGÉNYLEM--IGENIS IGÉNYLEM--HOGY ENGEM IS ÚTÁLJANAK, SŐT, HOGY NAGYON ÚTÁLJANAK ENGEM A......FÉRFIAK. LEHETŐLEG ÚTÁLJON ENGEM MINDEN FÉRFI....KÉRNÉMTISZTELETTEL!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!