Deutsch Tamás: „A brüsszeli frontvonalban” a „csapataink harcban állnak”

2019. szeptember 29. 14:21

A bevándorláspárti erők bosszút álltak Trócsányi László biztosjelöltön.

2019. szeptember 29. 14:21

Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő arról beszélt, hogy bár „a brüsszeli frontvonalban” a „csapataink harcban állnak”, és továbbra is megvédik a magyar embereket, a nemzet érdekeit és Magyarországot, a bevándorláspárti erők elszántsága és indulata változatlan, új lendületet vesz a bevándorláspárti politika Európában.

Közölte: Olaszországban megnyitották a határokat az illegális bevándorlók előtt, és Olaszország, Franciaország, Németország és Málta az Európai Bizottság „bábáskodása” mellett megállapodtak az illegális migránsok kvóta szerinti szétosztásáról. „Kibújt a kvótarendszer szöge a bevándorláspártiak zsákjából”, megint meghívólevelet küldtek a világ minden részére a gazdasági bevándorlóknak – jelentette ki.

A politikus kifejtette: az Olaszországba érkező migránsok jó részét átszállítják egy másik országba, és csak ott kezdődik meg a menedékkérelmük elbírálása, vagyis minden illegális bevándorló szabadon bejöhet az EU-ba, és már az unión belül – minden ellenőrzés nélkül – viszik át őket egyik országból a másikba.

Megjegyezte: „a Soros György fanatikus elképzeléseiből kinőtt terv” ismert, és a megvalósításáért a bevándorláspárti erők készek bármit megtenni. Deutsch Tamás azt is mondta: a bevándorláspárti erők bosszút álltak Trócsányi László biztosjelöltön. Trócsányi László „a magyar Salvini”, hiszen mindkét politikus bebizonyította, hogy a bevándorlás megállítható, ez csak politikai akarat kérdése – vélekedett.

(MTI)

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belakiss
2019. szeptember 29. 19:34
Mi az a szer, amit szedsz, Tomicica?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!