Puzsér és Barabás szócsatája az ajánlásokkal kapcsolatban

2019. augusztus 28. 14:42

Puzsér szerint Karácsonyék az MSZP adatbázisát gazdagítanák illegális módon.

2019. augusztus 28. 14:42

A Sétáló Budapest program szellemi atyja szerint elfogadhatatlan, hogy Karácsony Gergelyék tizennégyszer annyi ajánló ívet kértek ki, mint amennyi ajánlást gyűjthetnének. 

A Párbeszéd szóvivője, Barabás Richárd biztonsági tartalékként nevezte meg a plusz ajánló íveket, erre Puzsér Róbert csak annyit reagált: „Hogy nem szakad le az arcod?”

Puzsér Róbert egyúttal felszólította az „MSZP-Párbeszéd-DK szövetségeseit, a Jobbikot, a Momentumot és az LMP-t, hogy védjék meg a támogatóik adatait az MSZP-től és Karácsony Gergelytől.”

Barabás Richárd szerint amit Puzsér mond az nem más, mint vádaskodás, hozzátéve, hogy valamennyi ajánlóívvel el fognak számolni. A Párbeszéd szóvivője zárásként azt üzente Puzsérnak, hogy „vádaskodás helyett, érdemes lenne talán inkább Tarlós István bűneivel foglalkozni”.

 

 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispret
2019. augusztus 29. 08:21
GO ROBI GO!
ThunderDan
2019. augusztus 28. 21:18
Puzsér - Karácsony 1:0 Hajrá Puzsér! Üssed a Karácsonyt, üssed! Ellenzékváltást!
repulok
2019. augusztus 28. 20:29
Végignéztem a videót. Barabást higgadtnak, összeszedettnek láttam, de közben végig hazudott. Puzsér hisztériás primadonna volt, aki szintén ferdített és mellébeszélt. Nincs egy jóbarátjuk, aki helyretenné őket? Komolytalan faszok gyülekezete...
Bell & Sebastian
2019. augusztus 28. 19:29
Komoly adatbázisa a tech-óriásoknak van, aki nekik jó elvtársuk, annak adják ingyen, aki pedig nem, az pénzért sem kap. És még adót sem fizetnek, de most nem ez a téma. Megnyugtató, hogy a műmagyar magyar műpártok a Barkács Magazinban vázolt módszerekkel építenek adatbázist maguknak. Pedig aki kér, annak megadatik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!