Lecseréli a Coca-Cola a kifogásolt plakátjait

2019. augusztus 07. 13:35

A cég állítja, hogy a kampányt eredetileg is így tervezték.

2019. augusztus 07. 13:35

Üdítős üvegek veszik át a hetero- és homoszexuális párok helyét a Coca-Cola reklámkampányában, de a szivárvány marad – írja a Hvg.

A portál arról ír, hogy a cég közleményben adott hírt a plakátok cseréjéről, amelyet a Sziget Fesztiválhoz időzítettek, mert a limitált kiadású #loveislove termékeiket egyedül a fesztivál területén lehet majd kapni. 

A HVG kérdésére a cég elmondta, hogy: A kampány első hete volt a pároké, a második héttől pedig a szivárványos címkés palackoké. Hozzátették, hogy sikeresnek gondolják az értékeik közvetítését a plakátok segítségével:

Kampányunkkal értékek és emberi jogok mellé állunk, így elveinknek és értékrendszerünknek megfelelően támogatjuk az elfogadást, azt a szemléletet, hogy az emberek egyenlőek”.

 

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
airmax
2019. augusztus 09. 12:35
#multiazmulti... Marketing költség csökkentés... beletesznek hidzsábos nőt, melegeket... egy két szőke nő vagy férfi is mehet, szines bőrű feltétlenül... És máris kész a minden piacon bevethető reklám... Jó lesz muzulmánoknak keresztényeknek melegeknek, színes bőrűeknek és fehér bőrűeknek is... Kell még bele idősebb és gyerek... Mindezt lehet váltogatni szőke gyerek, fekete bőrű öreg, ázsia pár... minden kombinációban... Mindegy csak fogyassz... fogyassz... Ezt az egészet úgy hívják multikulti... Csak egy dolog hiányzik belőle a kultúra... mert a kultúrának gyökerei vannak... Ennek pedig a profit a gyökere...
Tuco Benedicto Pacifico Juan Maria Ramir
2019. augusztus 08. 11:27
Horogkeresztes kampány mikor lesz? Merthogy neonáci is van annyi, mint buzi! Üzletileg tehát indokolt.
Peter8811
2019. augusztus 07. 23:13
Grosvenor bácsi a köcsög, Leszopja a kicsi pöcsöt, Vadászott, seggébe ment a sörét, Ezért inkább állva issza meg a sörét.
Peter8811
2019. augusztus 07. 23:07
Jól mutatna a kupakon egy ánuszrózsa átlőve egy pénisznyíllal és a meleg Kóka kóla az igazi felirattal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!