Jakab Péter a Jobbik elnöke lenne

2019. augusztus 29. 21:54

A párt frakcióvezetője csütörtök este az ATV műsorában jelentette be: indulni fog az elnöki tisztségért.

2019. augusztus 29. 21:54

Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője csütörtök este az ATV Egyenes beszéd című műsorában jelentette be: a párt őszi tisztújításán indulni készül az elnöki tisztségért – írja az Alfahír.

A hír nem meglepetés, a politikus korábban többször is tett már utalást indulási szándékára, erre elmondása szerint rengetegen biztatták, konkrétumról azonban eddig nem volt szó.

Jakab a műsorban elmondta: ő nem jobb- vagy baloldaliaknak szóló pártot vezetne, hanem olyat, ami a nép egészét szólítja meg, hiszen a decemberi tüntetések óta egyértelművé vált, hogy az emberek együtt tudnak működni egymással az ország érdekében, függetlenül az ideológiai eltérésektől. Elképzelése szerint a Jobbikból az ellenzék vezető pártját, a kormányváltáshoz mindenképpen szükséges erőt faragna, az ő általa alakított pártot szociálisan érzékeny néppártként jellemezte.

Kijelentette: érzelemgazdag politizálásra készül – szerinte ezt csinálja a Fidesz is, a különbség mindössze annyi, hogya kormánypárt az érzelmek alatt folyamatosan a gyűlöletet helyezi a középpontba. Jakab ezzel szemben az igazság kimondásával akarja elérni azokat az érzelmeket,  melyek szolidaritást eredményeznek.

(Alfahír)

Összesen 189 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. augusztus 30. 23:09
Jákob fijjam: maga egy gyenge eresztés! Ha úgy teccik: jákob egy adag HIG-FING--högy költői legyek.
Héja
2019. augusztus 30. 12:20
Ez a hunczut Jakab és társulatának fogyókúrája folyton megnevettet. Mély meghajlás, taps, függöny.
Az ajtónak támaszkodni tilos
2019. augusztus 30. 11:45
Sorosügynök és MAZSIHISZ megfigyelő.
tango47
2019. augusztus 30. 11:30
Őszintén: nem mi fogjuk megválasztani a Jobbik elnökét, de azért a párt tagjai elgondolkozhatnak, hogy egy ilyen ótvar bunkó mennyire tenne jót a párjuknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!