Magyarországra jön Merkel!

2019. július 30. 21:50

A Welt információi szerint augusztus 19-én Sopronba látogat Angela Merkel német kancellár.

2019. július 30. 21:50

Sopronba látogat Angela Merkel német kancellár augusztus 19-én, írja a Welt. A látogatás a Vasfüggöny Sopron melletti megnyitásának 30. évfordulójához kapcsolódik, mely kapcsán emlékrendezvényt tartanak majd a helyszínen.

Orbán Viktor miniszterelnök szintén részt vesz majd az eseményen.

Összesen 215 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
airmax
2019. július 31. 08:43
Valamit jobboldali gondolkodású kollegáknak is szeretnék mondani... Merkel-t tiszteljük, hiszen kancellársága idején sok mindent letett az asztalra.... Vitatkozunk vele amiben nem értünk egyet (sőt Juncker delegálása már-már a megbocsáthatatlan kategória) de nem gúnyoljuk, különösen nem az egészségi állapota, vagy a kora okán... Megtiszteltetés, ha eljön, reméljük, sokkal jobban sikerül vele közös álláspontot kialakítani mint eddig... Ne vegyük fel az itt meghonosodott ballib majom stílust. Köszönöm.
BircaHang
2019. július 31. 08:33
Jön könyörögni az ultraliberális Mertkell.
dick52
2019. július 31. 08:32
Majd elzárjuk az ékszereket...
rajgy
2019. július 31. 08:31
2015-ben Budapesten járt Angela Merkel. Csak 600 lépésre volt Orbán Viktor nagy dérrel-durral felállított "Gábriel" emlékművétől. .... és Merkel nem koszorúzta meg! Elismerik még a németek a felelősségüket a megszállás áldozatai felé? Vagy ők csak nyaralni jöttek 44-ben? A ZDF-ben nagyon pökhendien beszéltek az emlékműről 2014-ben. (ZDF: "Mit akar Orbán ezzel?" "Most itt áll ez az izé..") a) Vagy nem merte Orbán Viktor felszólítani Merkelt, hogy rója le kegyeletét a megszállás áldozatai előtt, b) vagy Merkel visszautasította, és Orbán nem mert ezzel a nyilvánosság elé menni! (A német média azóta is Horthy Miklóst teszi felelőssé a deportálásokért, és úgy mutatják mint egy háborús bűnöst. https://www.mdr.de/zeitreise/miklos-horthy-100.html )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!