Lóvé is Lóvé

2019. július 08. 21:39

A Pride felvonulói megüzenték a kormánynak, hogy nem hajlandók félni.

2019. július 08. 21:39
Kurtz ezredes

„Félnünk kell ebben az országban, méghozzá a Fidesz miatt! – jelentette ki sommásan a tömegben vonuló ismert dragqueen. Berlinben integetnek nekem, volt, aki odajött és még a tűsarkamat is megnyalta. Itt csak csúnyán néznek, beszólogatnak, megkergetnek, ha a párom kezét fogom az utcán, vagy a hajába túrok, vagy nyelvezünk. – fogalmazott, miközben bajuszt rajzolt magának szarból, mintegy utalásképpen. Kérdő tekintetünket látva megerősítette, hogy igen, szerinte azonnal ki kellene vezetni a parlamentből Kövér Lászlót, és mindenki előtt belelőni a Dunába, hogy a sok intoleráns tapló csak felfogja végre, hogy kuss van!

A kormány uszít a melegek ellen, ezért vagyok itt – ezt már Bözsi, a kedves transzfiú meséli nekünk. Engem többször megvertek, leköptek és megaláztak, mikor zsepit kértem a népligeti focis kocsma pultosától, hogy kitöröljem magam. Én ebből élek, elvárom, hogy tiszteljenek! – teszi hozzá mérgesen. Amikor ’73-ban felköltöztem Pestre, akkor sokkal befogadóbban voltak az emberek – kezd el ömleni a panasz Bözsiből. Voltak melegbárok, lehetett találkozni idősebb, gondoskodó férfiakkal a közparkokban esténként, most meg mindenhonnan a sorosozás ömlik, a babakötvényes gyerekeket toló fideszes anyukák miatt meg már több helyről kitiltottak. Múltkor odamentem egy idős férfihoz azzal, hogy tőlem mindent megkaphat, de azt válaszolta bunkó módon, hogy csak a galambokat eteti, hagyjam békén. Ide süllyedt ez az ország Orbán alatt! – tesz pontot mondandója végére és kitáncol a kameránkból.

Ez a legnagyobb ellenzéki megmozdulás, amióta itt élek! – lelkesedik angolul az ismert kanadai CEU-is professzor, miközben feleségével babakocsit tolnak a tömegben. Nálunk teljesen természetes, hogy már egészen kis gyerekeknek is megmutatjuk, hogy mennyire csodálatos a sokszínűség és az elfogadás. Ennél már csak a sokszínűség elfogadása a csodálatosabb. Mikor fogadja már el végre ezt ez a más színnel sokszínű buta magyar nép? – fejezte ki felháborodását a népszerű tudós. Ugyanúgy szeretném a gyermekemet, ha felnőttként úgy döntene meggyőződésből, hogy az LMBTQ-közösséghez akar tartozni a veleszületett, nem a döntésen és a meggyőzésen múló vágyait követve. Majd hozatunk német hajós barátainkkal unokákat az olaszokon keresztül! – somolyog, miközben egymás kezét szorongatjuk búcsúzásképpen.

A Pride felvonulói megüzenték a kormánynak, hogy nem hajlandók félni.

(Legfrissebb todományos tanulmányaink: A legelismertebb UCLA-s kopasz és erősen elhízott társadalomtudósnők kimutatták, hogy a melegházasság bevezetése megdobja a gazdaságot és felpörgeti a születésszámot. Megkérdőjelezhetetlen todományos tények, kreatívan összedobott statisztikák az Index külföldi partnereinek boszorkánykonyhájából. Kattintson a todományos aloldalunkra is, ahol 45 ország 98 tudósa magyarázza el, miért lesz több víz attól Szudánban, ha mi oxigénpusztító autók helyett vazelint gyártunk.)”

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gacsat
2019. július 09. 12:54
Vége van a prájdnak Hűvös szelek járnak...
NTLLK
2019. július 09. 09:53
Ha ott vonulnának az üres utcákon, senki nem nézné, senki nem mocskolná őket, akkor értelmetlenné válna az egész hacacáré, és csendben elhalna.
áfonya
2019. július 09. 07:59
Buzik utcán keresték a tisztességüket , meg is találták jól megtaposták :D
Szabó A. Imre
2019. július 09. 07:40
Az a baja a mai embereknek, hogy túl megengedők. Nem jóindulatból --- épp ellenkezőleg ---, hanyagságból, lelki restségből, alamusziságból. Azt hiszik, ha ők elnézőek másokkal --- félrenéznek ---, rajtuk sem kérnek majd mások számon semmit. Pedig ez súlyos bűn, ami iszonyatos következményekkel jár. A homoszexualitás nagyon veszélyes deviancia, amit ha a társadalmak nem tartanak kordában, nem szankcionálnak keményen, pokoli károkat okoz. Nem lehetünk ennyire megengedőek sem magunkkal, sem másokkal. Nem tehetjük le a homoszexualitás kriminalizálásából adódó terheteket, mert a gyermekeink testi-lelki egészségével fizetünk érte. Megéri?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!