El-selejtezők: a Fehérvár 1-0-ra legyőzte az FC Vaduzt

2019. július 25. 22:19

A Honvéd gól nélküli döntetlent játszott otthon a román Universitatea Craiova együttesével.

2019. július 25. 22:19

A Fehérvár FC 1-0-ra legyőzte a liechtensteini FC Vaduzt a labdarúgó Európa-liga selejtezőjében, a második forduló csütörtöki első mérkőzésén Felcsúton.

A Budapest Honvéd gól nélküli döntetlent játszott a vendég román Universitatea Craiova együttesével a labdarúgó Európa-liga selejtezőjében, a második forduló csütörtöki első mérkőzésén Győrben.

Kép: Sandro Wieser, a liechtensteini Vaduz játékosa (b) és a fehérvári Loic Nego az Európa-liga selejtező második fordulójában játszott Fehérvár FC - Vaduz mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2019. július 25-én.
MTI/Illyés Tibor

(MTI)

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2019. július 26. 08:29
SUMMA summarum: Tudtuk, hogy a Craiova nem lesz könnyű, de azért nyerhetett volna a Honvéd. A Fehérvárnak remélhetőleg nem lesz gondja a továbbjutással. A Debrecen három nullás veresége nem váratlan, a meccs előtt ez várható is volt. DE! EZZEL, az így kapott három góllal viszont fájó ez az eredmény. PERSZE, a Torino ha megrázza magát, Debrecenben is simán nyerhet, de akkor is.
Belakiss
2019. július 25. 23:08
Beérett a stadionfelújítás és -építés megint.
még fokozza
2019. július 25. 23:08
Szuperbaktérium. Haha. Mi marhaságot kitalálnak, a média meg lenyomja. Nem kell elhinni minden marhaságot. A valódi okot igyekeznek elfedni.
kunfia
2019. július 25. 22:55
A Vidi stadiont a Strabag építette Lőrinccel közösen,és szuperbaktérium telepedett meg a vízhálózatban. Talán olyanokkal kell építtetni,akik a csőhálózatok kivitelezésében is jártas. Vajon Viktorunk beperelte a strómanját?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!