Találkozott Orbán Viktor az EPP „bölcseivel”

2019. június 23. 15:48

Pénteken tudatta az EPP, hogy a magyar kormányfő találkozott Hans-Gert Pötteringgel és Wolfgang Schlüssellel.

2019. június 23. 15:48

A találkozól nem szivárgott ki, az EPP is csak egy szűkszavú közleményben tudatta a találkozó megtörtént, így valószínűleg nem esett szó fontos dolgokról.

Mint ismeretes, az EPP tavasszal úgy döntött, hogy volt politikusokat kér fel arra, monitorozzák a Fideszt, illetve annak elnökét, Orbán Viktor magyar kormányfőt, hogy a magyar kormánypárt önkéntes felfüggesztése után tudjanak a visszavételéről dönteni. A Fidesz egyébként szintén létrehozta a a maga „bölcsek testületét”.

Jelen állás szerint ősszel lehet döntés a Fidesz EPP-tagságával kapcsolatban.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2019. június 24. 08:33
Orbánnak - hála a magyar ellenzékének - nagy gyakorlata van az elmebetegekkel való bánásmódban.
mucsay
2019. június 24. 08:20
nyilván megvárják hogy alakulnak a brüsszeli helyezkedések. meg lehet a lengyel választásokat is. (reméljük babis kitart)
áfonya
2019. június 23. 23:29
Eltűnt 160 Németországból származó iszlám terrorista. Terroristákat merkel Brüsszel pénzeli . Semmilyen adattal nem rendelkeznek a német biztonsági szervek a magát Iszlám Államnak (IÁ) nevező terrorszervezet 160 olyan követőjéről, akik Németországból utaztak a Közel-Keletre, hogy csatlakozzanak a dzsihadistákhoz – írta a Welt am Sonntag című vasárnapi német lap egy kormányzati kimutatás alapján. Az ellenzéki liberális Szabad Demokrata Párt (FDP) egy szövetségi parlamenti (Bundestag-) képviselőjének írásbeli kérdésére a belügyminisztériumban összeállított statisztika szerint az utóbbi években mintegy 1050 személy távozott Németországból Szíriába vagy Irakba, hogy csatlakozzon az IÁ-hoz. Nagyjából kétharmaduk rendelkezik német állampolgársággal, és néhány százan vehettek részt fegyveres akciókban. Egyharmaduk visszatért Németországba, 220 fő meghalt, további mintegy 160 főről pedig nincsenek információk. Valószínűleg nagy részük meghalt a harcokban, de előfordulhat, hogy az IÁ visszaszorítása után néhány embernek sikerült elmenekülni és elrejtőzni. https://pestisracok.hu/eltunt-160-nemetorszagbol-szarmazo-iszlam-terrorista/?fbclid=IwAR1RbhPm9aKKSBlw8AaFIqZJjU_COf-5CwQxMxpqIkwZKpfH3ZXi5wkcNAw
Kegyes urunk Karolus
2019. június 23. 16:19
"ősszel lehet döntés" Nem egy kapkodós fajta ez a bölcsek tanácsa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!